Caroline Nitter:

- Har et distansert forhold til det

Realityparet deler OnlyFans-konto.

SAMBOERE: Caroline Nitter og samboer Christian Brennhovd deler mer enn bare leilighet sammen. Foto: Se og Hør
SAMBOERE: Caroline Nitter og samboer Christian Brennhovd deler mer enn bare leilighet sammen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert

Da Reality Awards-aktuelle Caroline Nitter (23) gjestet Iselin Guttormsens (36) podkast «G-punktet», åpnet hun seg om plastisk kirurgi, realitydeltakelsen og forholdet til Cristian Brennhovd (22).

Paret møtte hverandre i realityprogrammet «Ex on the Beach: Afterski», og har i ettertid startet en felles OnlyFans-konto.

Felles forståelse

Stadig flere influensere har de seneste årene opprettet profiler på plattformen OnlyFans, en tjeneste som er mest kjent for å tilby erotisk innhold mot penger.

Realityparet var blant de 14 influenserne som ble ilagt kritikk fra Forbrukertilsynet grunnet ulovlig markedsføring av den eksplisitte profilen.

I Guttormsens podkast forteller Nitter at hun har låst sin private Instagram-profil, slik at hun skal ha litt mer oversikt over hvem som følger henne. Hun legger også til at retningslinjene for Instagram er blitt strengere.

Nitter understreker også at samboerparet har en felles forståelse for forretningen de driver sammen, og at de har klare regler for hvordan det skal gjennomføres uten problemer.

- Man har et distansert forhold til det. At vi snakker med noen andre på samme måten utenfor plattformen er helt uaktuelt. Og det vet vi begge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.