Caroline Nitter:

- Har et distansert forhold til det

Realityparet deler OnlyFans-konto.

SAMBOERE: Caroline Nitter og samboer Christian Brennhovd deler mer enn bare leilighet sammen. Foto: Se og Hør
SAMBOERE: Caroline Nitter og samboer Christian Brennhovd deler mer enn bare leilighet sammen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert

Da Reality Awards-aktuelle Caroline Nitter (23) gjestet Iselin Guttormsens (36) podkast «G-punktet», åpnet hun seg om plastisk kirurgi, realitydeltakelsen og forholdet til Cristian Brennhovd (22).

Paret møtte hverandre i realityprogrammet «Ex on the Beach: Afterski», og har i ettertid startet en felles OnlyFans-konto.

Felles forståelse

Stadig flere influensere har de seneste årene opprettet profiler på plattformen OnlyFans, en tjeneste som er mest kjent for å tilby erotisk innhold mot penger.

REALITY AWARDS: 23. september braker det løs! I anledning Reality Awards spurte vi norske kjendiser om deres favorittrealityøyeblikk. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

Realityparet var blant de 14 influenserne som ble ilagt kritikk fra Forbrukertilsynet grunnet ulovlig markedsføring av den eksplisitte profilen.

I Guttormsens podkast forteller Nitter at hun har låst sin private Instagram-profil, slik at hun skal ha litt mer oversikt over hvem som følger henne. Hun legger også til at retningslinjene for Instagram er blitt strengere.

Nitter understreker også at samboerparet har en felles forståelse for forretningen de driver sammen, og at de har klare regler for hvordan det skal gjennomføres uten problemer.

- Man har et distansert forhold til det. At vi snakker med noen andre på samme måten utenfor plattformen er helt uaktuelt. Og det vet vi begge.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Vil ikke rettferdiggjøre det

Selv om parets OnlyFans-konto er et gjennomgangstema i podkasten, spør Guttormsen også den Reality Awards-aktuelle influenseren om årsaker til at hun gjentatte ganger har lagt seg under kniven.

Nitter svarer at hun ikke ønsker å gå inn på detaljer, men sier at kosmetiske inngrep ikke er en lettvint løsning til langvarig lykke.

-Jeg pleier ikke å si hvorfor. Jeg vil ikke rettferdiggjøre det, for da planter man en tanke om rettferdiggjørelse i noen andres hode, mener hun.

Reality Awards arrangeres 16. september i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

LES OGSÅ: Sexprat i familieprogram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer