Har et avslappet forhold til eget utseende

Aksel Lund Svindal forteller om mote og morgenstell.

SEOGHØR.NO: Da «Dale Of Norway» presenterte sin nye kolleksjon, hadde de fått med seg flere kjendiser til å være modeller.

Blant de, var alpinist Aksel Lund Svindal, som gladelig gikk modell på catwalken. Men privat er han svært lite opptatt av slike ting.

- Jeg har et ganske avslappet forhold til mote. Jeg vil jo ha på meg klær jeg liker å gå i men det er ikke så mye mer omfattende enn det.

MODELL: Aksel Lund Svindal gikk modell for Dale of Norway.  Foto: Morten Eik, Se og Hør
MODELL: Aksel Lund Svindal gikk modell for Dale of Norway. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

- Hvor lang tid bruker du for eksempel på badet om morgenen?

- Den tiden det tar å pusse tenna omtrent, sier Aksel til Seoghør.no

Men selv om han ikke er noen moteløve, setter han stor pris på samarbeide med klesprodusenten.

- Det er ganske nytt, dette samarbeidet. Men vi hadde noen flotte dager ute på Kvitfjell. Det er kult at det er norsk og tradisjonelt. Det er gøy når noen er positive i stedet for at noen sier at vi må. Så gjengen er kul og entusiastisk, sier Svindal.

Ja, jeg er singel

Etter fire år som kjærester ble det i september 2013 slutt mellom Aksel Lund Svindal (32) og den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (31).


Siden den gang har nok mange jenter lurt på om kjekkasen har funnet lykken igjen.

Da KK.no møtte kjekkasen, etter en catwalk-visning for strikkemerket Dale Of Norway i Oslo, spurte de ham rett ut om han fremdeles var ledig på markedet.

EKS-KJÆRESTEN: Store avstandenr og hektiske timeplaner var årsaken til bruddet fra alpinisten Julia Mancuso for to år siden.
EKS-KJÆRESTEN: Store avstandenr og hektiske timeplaner var årsaken til bruddet fra alpinisten Julia Mancuso for to år siden. Vis mer

- Ja, jeg er singel, svarte han smilende til nettstedet.

LES OGSÅ: Aksel Lund Svindal i jordskjelvdrama i Chile