- Hår er ikke bare hår, det er identitet

Mariann Saastad Ottesen og resten av venninnegjengen samler inn penger til parykk av Håtun Sætres ekte hår.

INITIATIVTAKER: Marian Saastad Ottesen står i spissen for pengeinnsamlingen , sammen med flere av Sætre Håtuns venninner, som skal bidra til at 40-åringen får laget en parykk av sitt eget hår. Her er venninnene til stede på Costume Awards i Jakob k Foto: Stella Pictures
INITIATIVTAKER: Marian Saastad Ottesen står i spissen for pengeinnsamlingen , sammen med flere av Sætre Håtuns venninner, som skal bidra til at 40-åringen får laget en parykk av sitt eget hår. Her er venninnene til stede på Costume Awards i Jakob k Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I midten av desember i fjor fortalte en åpenhjertig forfatter og journalist Anbjørg Sætre Håtun (40) i en kronikk i Aftenposten at hun på nytt har blitt rammet av brystkreft.

I motsetning til første gang hun fikk kreftdiagnosen, hvor hun og ektemannen Jon Andreas «Jono El Grande» Håtun (39) valgte å holde det skjult for offentligheten, har den flotte 40-åringen denne gangen brukt sosiale medier for å holde familie, venner og andre interesserte orientert om alt fra sykdomsprosessen til daglige tanker og erfaringer.

I begynnelsen av januar la hun ut et bilde på sosiale medier som viste resultatet etter brystfjerningsoperasjonen hun fikk gjennomført før jul.


Ifølge VG Helg fryktes det nå at brystkreften har spredd seg til lungene, og Sætre Håtun må derfor på nytt gjennomgå en cellegiftkur.

Som følge av dette kommer 40-åringen blant annet til å miste sitt lange blonde hår, og ifølge magasinet har flere av Sætre Håtuns venninner, der i blant «Lillyhammer»-skuespiller Mariann Saastad Ottesen (36), nå startet en pengeinnsamling slik at hun kan få laget seg en parykk med sitt eget hår.

- Hår er ikke bare hår. Det er en del av min identitet. Men nå prøver jeg å tenke at OK, jeg har levd 40 år med kjempelangt hår og to bryster, nå skal jeg teste ut noe nytt.

I intervjuet forteller hun også at hun tenker på den kinoaktuelle skuespillerinnen Anne Hathaway (30), som klippet av seg sitt lange hår for rollen som Fantine i «Les Misérables».

- Også jeg er castet til en utrolig viktig rolle til høsten, som krever ekstreme forberedelser, sier hun.LES OGSÅ: Anbjørg Sætre Håtun dro på kjendisfest etter brystoperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer