- Har en 30 cm lang platinaspiral foran i hjernen

Dag Ingebrigtsen blir aldri helt frisk etter hjerneblødningen.

VAR NÆR DØDEN: I oktober 2005 ble Dag Ingebrigtsen hasteinnlagt på sykehus som følge av hjerneblødning.  Foto: Stella Pictures
VAR NÆR DØDEN: I oktober 2005 ble Dag Ingebrigtsen hasteinnlagt på sykehus som følge av hjerneblødning. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  I 2005 opplevde tidligere the Kids-sanger og «Det store korslaget»-stjerne Dag Ingebrigtsen (52) å bli innlagt på sykehus som følge av en hjerneblødning.

Den folkekjære artisten var på turné da det skjedde, og måtte opereres i all hast, skriver VG. 

- Jeg havnet på enerom, det var alvorlig og legene fortalte at det var 80 prosent sjanse for at jeg kunne stryke med under operasjonen. Før operasjonen tok jeg farvel med ungene mine. Heldigvis gikk det bra og takket være moderne kirurgi fikk jeg operert inn en spiral via lysken, sier han til avisen.
 
52-åringen har hatt stor suksess med deltagelsen i «Det store korslaget», men røk ut av sangkonkurransen forrige fredag.

Nå håper han på å bli gjenoppdaget av platebransjen, men innrømmer samtidig at han fortsatt ikke er helt frisk etter hjerneblødningen.
 
- Jeg føler meg sprek som en 25-åring, men jeg har innsett at jeg aldri blir helt frisk - bare 70 prosent. Jeg går ikke på medisiner og kan gjøre akkurat hva jeg vil, selv om jeg har en 30 centimeter lang platinaspiral foran i hjernen, forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har en kjempeutfordring