- Har egentlig glemt at jeg er gravid

Snowboardkjører Stine Brun Kjeldaas har endelig begynt å glede seg til termin.

SEOGHØR.NO: I snowboard-bakken fant Stine Brun Kjeldaas (38) kvinnen i sitt liv.  I 2010 giftet hun seg med nederlandske Cheryl Maas (29) og året etter fikk paret datteren Lara, ved hjelp av donor. Nå er Kjeldaas gravid igjen og venter sitt andre barn i mai, åtte år etter at de begge brøt ut av hvert sitt forhold med menn.

Lørdag kveld viste hun frem den voksende magen i en sort kjole fra Malene Birger.

- Magen begynner å vokse og det var noe av det eneste som passet, sier Kjeldaas til Seoghør.no under Idrettsgallaen.

STRUTTET: I mai blir Stine Brun Kjeldaas mamma for andre gang. Lørdag kveld viste hun frem babymagen på den røde løperen under Idrettsgallaen.  Foto: FameFlynet Norway
STRUTTET: I mai blir Stine Brun Kjeldaas mamma for andre gang. Lørdag kveld viste hun frem babymagen på den røde løperen under Idrettsgallaen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Kjeldaas tok sølv i snowboard under OL i Nagano i 1998 og tidligere år kjempet hun om tittelen Norges tøffeste kjendis i «71 grader nord».

Frem til nylig bodde familien på tre i Frankrike og svangerskapet har ikke vært i full fokus i en hektisk tid.

- Jeg har egentlig glemt at jeg er gravid. Vi har flyttet fra Frankrike til Norge og det har vært mye som har skjedd. Jeg har ikke tenkt så mye på det, men nå begynner jeg å vente litt på at babyen skal komme, sier Stine som forteller at paret får enda en jente.

- Vi har begynt å snakke litt om navn, men har ikke funnet noe ennå.

Den tidligere snowboardproffen ser frem til et travelt nytt år som småbarnsmamma.

- Det er allerede veldig hektisk, men det får vi ta som det kommer.

LES OGSÅ: Carlsen løp forbi pressen