ÆRESGJESTER: Nicole Kidman og Charlize Theron var invitert av Variety-redaktør Michelle Sobrino i anledning deres veldedighetsarbeid. Foto: All Over Press
ÆRESGJESTER: Nicole Kidman og Charlize Theron var invitert av Variety-redaktør Michelle Sobrino i anledning deres veldedighetsarbeid. Foto: All Over PressVis mer

- Har du virkelig sluttet med botox, Kidman?

Skuespilleren viste fram et påfallende rynkefritt ansikt under en veldedighetslunsj nylig.

SEOGHØR.NO: Tidligere i år fortalte en åpenhjertig Nicole Kidman (46) at hun hadde testet ut botox, men at hun ikke lenger var bruker av den kontroversielle rynkefjerningsmetoden ettersom hun ønsket å ha kontroll over ansiktsutrykkene sine.

Men nå stiller nettstedet DailyMail spørsmål ved om den australske skuespilleren faktisk har sluttet med botox, ettersom hun fredag kveld viste fram et påfallende rynkefritt ansikt under magasinet Varietys årlige «Power of Women»-event i Beverly Hills.

IKKE EN LINJE: Nicole Kidman har tidligere avslørt at hun har brukt botox, men hevdet tidligere i år at hun hadde sluttet å bruke det ettersom hun ønsket å se sine naturlige ansiktstrekk. DailyMail tror noe annet.
IKKE EN LINJE: Nicole Kidman har tidligere avslørt at hun har brukt botox, men hevdet tidligere i år at hun hadde sluttet å bruke det ettersom hun ønsket å se sine naturlige ansiktstrekk. DailyMail tror noe annet. Vis mer

Kidman og hennes sør-afrikanske skuespillerkollega Charlize Theron (38) var begge invitert til lunsjen som æresgjester for deres veldedighetsarbeid. Theron for å ha startet Charlize Theron Africa Outreach Project og Kidman for sitt arbeid med UN Woman.

- Jeg ble oppdratt av en mor som ville at døtrene hennes skulle vite at de hadde muligheter på lik linje som alle andre, og det er det som er mitt hovedmål; å kunne formidle dette til en større gruppe av unge jenter, fortalte hun på rød løper.

Kidman er gift med musiker Keith Urban (45), og sammen har de barna Sunday Rose Kidman Urban (5) og Faith Margaret Kidman Urban (3). Hun har også adoptivbarna Isabella Jane Cruise (20) og Connor Cruise (18) med eksmannen Tom Cruise (51).

LES OGSÅ: Supermodell nektet inngang til moteshow