SPILLER SAMMEN IGJEN: Julia Roberts og Kiefer Sutherland spilte i 1990 sammen i filmen "Flatliners". Kort tid etter ble de kjærester. Foto: Stella Pictures
SPILLER SAMMEN IGJEN: Julia Roberts og Kiefer Sutherland spilte i 1990 sammen i filmen "Flatliners". Kort tid etter ble de kjærester. Foto: Stella PicturesVis mer

Har du tilgitt henne, Kiefer?

"24"-stjernen ble dumpet før altergangen i 1991. Nå skal han spille mot eksen.

SEHER.NO: "24"-stjernen Kiefer Sutherland er tydeligvis ikke lenger bitter på Julia Roberts etter at hun dumpet ham før altergangen i 1991.

Nå får Sutherland, som spiller Jack Bauer i den populære serien, en ørliten kompensasjon for det som hendte den gang, om man kan si det på den måten. Julia Roberts har nemlig sagt ja til å gjøre en gjesteopptreden i en av de siste episodene av tv-serien.

Kiefer og Julia var sammen fra 1990 til 1991. Og som tatt ut av en av hennes filmer, stakk Julia av til Irland - sammen med en av "24"-stjernens beste venner, Jason Patric.

Tidligere har Kiefer innrømmet overfor Rolling Stone Magazine at han håndterte situasjonen svært dårlig, og at han brukte kokain for å komme over sin tidligere flamme.

Senere har skuspilleren jobbet seg ut av elendigheten, samtidig som han har tilvennet seg en helt ny avhengighet - matlaging.

Kommende sesong blir trolig det siste vi får se av Kiefers superagent, Jack Bauer, ifølge den svenske avisen Expressen.

LES OGSÅ: 24-Kiefer fyllekjørte