GLATT: Kerry Katona, her sammen med venninnen Danielle Brown, er fan av botox. Foto: Stella Pictures
GLATT: Kerry Katona, her sammen med venninnen Danielle Brown, er fan av botox. Foto: Stella Pictures Vis mer

Har du tatt for mye botox, Kerry?

Kerry Katona er knapt til å kjenne igjen etter overdrevet botox-bruk.

Publisert
SEHER.NO: Den skandaleomsuste eks-«Atomic Kitten»-sangerinnen Kerry Kantona (31) innrømmer at hun bruker botox for å få bukt med tidlige aldringstegn.

Men på et event tidligere denne måneden så det ut til at den engelske kjendisen har overdrevet forbruket litt vel mye. Ansiktet hennes var stramt, og det var ikke mulig å se en eneste linje.

- Jeg har hatt litt botox i pannen min. Jeg var så engstelig for at det ville se rart ut. Senere har jeg tatt botox i kinnene mine og noe annet i overleppen for å gjøre leppene mine tykkere, har hun tidligere fortalt i intervjuer med engelsk sladderpresse.

For firebarnsmoren har de siste årene vært preget av jojo-slanking og konstant press på å forbedre utseende. Tidligere i år fortalte hun om at hun skjemmes over strekkmerkene hun har på magen etter fødsler og fettsuging.

- Jeg tror ikke noen kvinner i verden, uansett hvor tynne de er, er 110 prosent fornøyd med kroppen sin. Jeg har fått fire barn, jeg har strekkmerker over hele magen, men jeg er fornøyd i hodet. Så lenge jeg er lykkelig i hodet, så er jeg lykkelig overalt, sa stjernen i et intervju med The Sun tidligere i år.

Det ser imidlertid ut til at 31-åringen nå har funnet lykken med sin nye venn botox...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble syk i Oslo - avlyste i Malmø  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer