RYDDER ETTER KONA: - Det er derfor vi går perfekt sammen. Hun roter og jeg rydder, sier David Beckham om forholdet til kona Victoria. Foto: All Over Press
RYDDER ETTER KONA: - Det er derfor vi går perfekt sammen. Hun roter og jeg rydder, sier David Beckham om forholdet til kona Victoria. Foto: All Over PressVis mer

- Har du sett Victorias truser?

David Beckham avslørte hemmeligheter fra soverommet på britisk talkshow. Se video!

Se video med David Beckham nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Fotballstjernen David Beckham (35) sparte ikke på kruttet da han nylig besøkte det populære BBC-talkshowet til Jonathan Ross (50) - som er Storbritannias svar på Fredrik Skavlan.

Den tidligere Manchester United-spilleren avslørte foran kameraene at han lider av tvangstanker, som blant annet viser seg i kjøleskapet hans.

- Drikkeflasker må alltid stå to og to, og med etikettene utover. Hvis jeg har tre flasker av noe, tar jeg den ene ut og setter den i skapet, sier han i programmet.

Beckham hevder at han også lider av ryddemani, noe kona - den tidligere Spice Girl-sangerinnen Victoria Beckham (36) - vet å utnytte.

- Det er derfor vi går perfekt sammen. Hun roter og jeg rydder. Jeg rydder opp både trusene og strømpene hennes på soverommet, avslørte Beckham.

Da Ross spøkte med at han kanskje ikke ville være like lysten på å hjelpe hvis undertøyet hopet seg opp, slo Beckham tilbake.

- Jeg liker å rydde trusene hennes. Dessuten, har du sett henne. Trusene hennes er bittesmå, så det kan ikke bli noen stor haug, smilte han.

David og Victoria Beckham har vært gift siden 1999, og paret har tre sønner sammen.

Hele Beckham-intervjuet kan du se i «The Jonathan Ross Show» som sendes på TV-kanalen BBC Entertainment kl 22.30 fredag.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Slik falt Posh for David[obj:media:8796]