Har du sett på stumpen?

Filmstjernen burde kanskje valgt et litt større strandskjørt...

BLOTTET RUMPESPREKKEN: Tea Leoni hadde på seg et litt for kort skjørt da hun og familien var på strandtur i Malibu i forrige uke.
BLOTTET RUMPESPREKKEN: Tea Leoni hadde på seg et litt for kort skjørt da hun og familien var på strandtur i Malibu i forrige uke. Vis mer
SEHER.NO:  Filmstjerneparet David Duchovny (49) og Tea Leoni (44) har mot alle odds klart å lappe sammen igjen deres ekteskap, etter alle skandalene rundt Duchovnys sex-avhengighet i fjor.

«X-files»-stjernen måtte tilslutt legges inn på rehab som følge av avhengigheten, og skuespilleren har tidligere innrømmet at problemene hans var i ferd med å ta knekken på forholdet til kona.

- Min familie og jeg har hatt et veldig tungt år. I dag er jeg lykkeligere enn noensinne. Jeg er til syvende og sist evig takknemlig for alle problemene. Min kone og jeg har gått igjennom dette sammen, og nå er vi enda sterkere, har Duchovney tidligere uttalt.

I forrige uke viste paret at kjærligheten mellom dem fortsatt er sterk, da de tok med seg barna Madeleine (11) og Kyd (8) for å nye en solfylt dag på stranden i Malibu.

Men denne gangen var det overraskende nok ikke Duchovny som vekket mest oppmerksomhet, skriver nyhets-og bildebyrået Splash News.

Tea hadde nemlig tatt på seg et strandskjørt som var så lite at det hadde passet bedre på hennes elleve år gamle datter.

Og da 44-åringen bøyde seg for å legge ned håndkleet sitt, blottet hun til barnas fortvilelse nesten hele stumpen for de andre strandgjestene.

Paparazziene i buskene hadde imidlertid ikke noe imot dette, og knipset ivrig i vei hver gang hun bøyde seg ned...

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg løp rundt som en gal