DET VOKSER, DET VOKSER: Amy Winehouse hadde kanskje ikke regnet med at dette skulle bli tatt bilde av. Foto: All Over Press
DET VOKSER, DET VOKSER: Amy Winehouse hadde kanskje ikke regnet med at dette skulle bli tatt bilde av. Foto: All Over PressVis mer

Har du sett på ma(n)ken!

Det er ikke bare på hodet Amy Winehouse elsker en frodig frisyre.

SEHER.NO: For én uke siden angrep Amy Winehouse (24) en tilskuer under en konsert. Mandag ble det kjent at 24-åringen har havnet i bråk med tilhengerne sine igen - etter at hun lørdag langet ut hun ut mot en fan som prøvde å ta bilde av henne, fordi hun hevdet han tok henne på rompa.

Bildene fra slagepisoden ser du nederst i saken!

Men det er ikke bare harde slag som gir den kontroversielle musikeren oppmerksomhet i mediene. Som danske Ekstrabladet skriver, står det kanskje et eller annet sted i verden en bøtte med inntørket voks med Amys navn på.

For rockestjernen ble bokstavelig talt tatt med buksene nede da hun ble avfotografert på vei til Camden Stables Market sammen med to av sine livvakter lørdag formiddag.

Bildene avslører nemlig at det ikke bare er på hodet at Amy bærer rundt på litt av en manke...

Til "Rehab"-sangerens forsvar skal det dog sies at hun har andre - og nok viktigere - ting å styre med for tiden. Deriblant sitt eget misbruk, som innebærer storforbruk av stoff og alkohol - men også sin fengslede mann, Blake Fielder-Civil.

Blake Fielder-Civil sitter i fengsel etter overfallet på en bareier i 2006, og for å ha klusset med vitneutsagn i saken.

LES OGSÅ: Frykter at begge dør

Bildene av Amy Winhouses siste "slagdrama" finner du her:

FIKK SKYLDEN: Amy Winehouse ble ikke blid etter at en tilhenger tok henne på rompa. Foto: All Over Press
BLINKSKUDD: Amys offer viser fram at han har fått et blinkskudd av stjernen. Foto: All Over Press
NÆRGÅENDE: En påtrengende fan ble slått til av Amy Winehouse utenfor hennes hjem i London i helgen. Foto: All Over Press
FORTSETTER Å KNIPSE: Selv om han er under angrep, forsøker tilhengeren å ta bilde av sitt idol. Foto: All Over Press
I TRØBBEL: Angrepet kom få dager etter at Amy Winehouse slo til en fan under sin konsert på Glastonbury-festivalen. Foto: All Over Press
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.