KRØLLTOPP: - Mange lurer på om jeg har permanent. Men det kan jeg svare her og nå at det har jeg ikke! Det er helt utrolig at folk spør om det, spør du meg, sier Øyvind Fjeldheim til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KRØLLTOPP: - Mange lurer på om jeg har permanent. Men det kan jeg svare her og nå at det har jeg ikke! Det er helt utrolig at folk spør om det, spør du meg, sier Øyvind Fjeldheim til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Har du permanent, Øyvind?

Øyvind Fjeldheim til Seher.no om sommeren, kjendisstatusen - og hvordan han opplever de rareste spørsmål fra seere.

Se videointervjuet med Øyvind Fjeldheim nederst i saken!

SEHER.NO: - Det er klart, man kjenner jo at pulsen går litt.

Øyvind Fjeldheim (39) har fått mye tillit i TV 2, og har nytt stor suksess både med "Fredag", "Eventyrlige nordmenn" og nå sist "Sommertid". Seher.no møter programlederen på taket av TV 2 i timene før den nest siste utgaven av "Sommertid" braker løs for denne gang, og 39-åringen innrømmer at det er deilig å plutselig bli litt grillet som intervjuobjekt selv.

- Jeg synes det er utrolig behagelig bare å sitte her, uten å måtte tenke på hva neste spørsmål blir, smiler han.

Fjeldheim begynner å få mye erfaring foran kamera. Men fortsatt er han litt nervøs i minuttene før han skal på skjermen - det legger han ikke skjul på.

- Jeg er jo nervøs, men når du har gjort det noen ganger så blir du mindre nervøs. Men man er alltid spent. De siste fem minuttene før du skal på, da sitter det jo masse publikummere her. Da kjenner man at pulsen går litt. Kunststykket da er å lure seerne til å tro at du er helt rolig.

- Hvordan er det å være kjendis, Øyvind?

- Jeg begynte foran kamera når jeg var ganske voksen. Og det er jo klart at når man har et fjes som er mye på TV, da kjenner jo folk deg igjen. Er du 19 år, tror jeg man kan ta den oppmerksomheten til inntekt på en litt sånn rar måte. Når man er litt eldre, så skjønner man mekanismene. Men det å bli kjent igjen er jo stort sett hyggelig.

TV 2-kjendisen mener nemlig at de som klager over kjendisstatusen sin, de bør finne på noe helt annet å bedrive tiden sin med. Hør bare:

- Hvis jeg ikke hadde syntes det var hyggelig, da måtte jeg heller ikke ha jobbet med TV. Folk som klager over at det er fælt å være kjent, de bør få seg noe annet å gjøre. Det blir syting, synes jeg. Har man valgt et slikt yrke, da får man tåle det som er positivt og det som er negativt med yrket, sier han kontant.

Klaging eller ei: Det er ikke alltid så lett å ha et kjent fjes. Når det gjelder Øyvind Fjeldheim er det, ifølge ham selv, spesielt én ting som går igjen blant folk på gata...

- Mange lurer på om jeg har permanent. Men det kan jeg svare her og nå at det har jeg ikke! Det er helt utrolig at folk spør om det, spør du meg. Nei da, det er helt greit det altså. De spør jo også alltid Pål T. Jørgensen om han har parykk.

Mange synes kanskje at de ligner litt. Men Fjeldheim hevder at han ikke er TV 2s svar på Dan Børge Akerø.

- He he, nei, det tror jeg ikke. Vi har nok ikke så mye mer felles enn at vi jobber i TV og har krøller. Dan Børge er jo en legende innenfor norsk TV, han er jo blant annet den som innførte talkshow i Norge. I forhold til ham er jeg en nybegynner, rett og slett, sier 39-åringen, som snart er halvveis til 80.

- Nå skal ha seks uker ferie - to uker på hytta og en uke i New York for å feire min 40-årsdag sammen med en hel gjeng venner. Og så har jeg tre uker jeg ikke aner hva jeg skal, men jeg har ikke planlagt noe - jeg skal bare ha fri, foteller Øyvind Fjellheim til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Avslører nyheter om privatlivet

Se videointervjuet med Øyvind Fjeldheim her:

[obj:media:7933]