- Har du noen gang sett en mer sexy gravid kvinne i femte måned?

Kim Kardashians make up-artist skryter av realitystjernens gravid-stil.

MED PÅ MOTENE: Det er ingen tvil om at den flotte brunetten kler svangerskapet. Disse bildene er tatt i West Hollywood denne helgen, og viser reality-stjernen i femte måned. Foto: NTB Scanpix
MED PÅ MOTENE: Det er ingen tvil om at den flotte brunetten kler svangerskapet. Disse bildene er tatt i West Hollywood denne helgen, og viser reality-stjernen i femte måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (34) lar ikke graviditeten sette en stopper for sin interesse for mote og skjønnheten - og stiller gjerne i de hotteste catwalk-trendene under svangerskapet.

Denne uken var den vordende tobarnsmoren på shopping i West Hollywood, og var ikledd en åletrang kjole og skyhøye stiletter.

Kims private make up-artist Mario Dedivanovic, som hadde sminket skjønnheten i anledning shoppingturen, klarte ikke å la være å skryte av sin gode venninne på sosiale medier:

«Jeg gjorde denne «looken» på bare 10 minutter. #Loveit. Har du noen gang sett en mer sexy gravid kvinne i femte måned?», skriver han til et bilde av 34-åringen.

Blir foreldre til en gutt

Den gledelige nyheten om at Kim Kardashian og ektemannen Kanye West (38) venter barn nummer to, ble kjent i slutten av mai - bare timer før det første bildet ble sluppet av Kims tidligere stefar, Caitlyn Jenner (65), etter at han sto frem som kvinne på forsiden av Vanity Fair.

På den amerikanske farsdagen, 21. juni, avslørte Kim Kardashian at paret venter en sønn.

I kommentarfeltet på make up-artistens bilde er det flere som påpeker at reality-stjernen ikke ser ut som at hun er i femte måned av svangerskapet:

«Graviditeten synes jo ikke en gang! For en babe. Hun rocker denne graviditeten», er det en som kaller seg «Seelincicek» som skriver.

FAMILIELYKKE: Om fire måneder blir Kim Kardashian og Kanye West foreldre til en liten gutt - og lille North blir storesøster. Dette bildet er tatt i Los Angeles i midten av juli. Foto: NTB Scanpix
FAMILIELYKKE: Om fire måneder blir Kim Kardashian og Kanye West foreldre til en liten gutt - og lille North blir storesøster. Dette bildet er tatt i Los Angeles i midten av juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gikk opp 24 kilo

Mon tro om Kim Kardashian har tatt lærdom av erfaringene hun gjorde under sitt første svangerskap.

Da hun gikk svanger med sitt første barn, datteren North West (2), la hun nemlig på seg 24 kilo. I ettertid har hun avslørt at hun har brukt den såkalte «lavkarbodietten» for å finne tilbake til sine smekre former.

FORRIGE SVANGERSKAP: Da Kim Kardashian gikk gravid med datteren North, som ble født 15. juni 2013, la reality-stjernen på seg 24 kilo. Dette bildet er tatt nøyaktig én måned før hun fødte datteren. Foto: NTB Scanpix
FORRIGE SVANGERSKAP: Da Kim Kardashian gikk gravid med datteren North, som ble født 15. juni 2013, la reality-stjernen på seg 24 kilo. Dette bildet er tatt nøyaktig én måned før hun fødte datteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter at lille North kom til verden snakket Kims mor, Kris Jenner (59) om datterens babyvekt-slanking. Ifølge 59-åringen stresset ikke datteren den gangen med å bli kvitt babyvekten:

- Hallo, det har gått tre sekunder siden hun fødte. Dersom hun hadde vært tilbake til normalvekten nå hadde det vært helt «freaky». Kim er på god vei, men hun tar det sakte, men sikkert. Trener og spiser sunt, akkurat sånn man skal gjøre det.

LES OGSÅ: Slik svarer Kylie Jenner på gravid-ryktene

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer