NÆR REPRISE: Janet Jackson så ut til å ha glemt alt oppstyret etter Super Bowl (bilde til venstre), da hun kom den røde løperen i Cannes.  Foto: FameFlynet Norway
NÆR REPRISE: Janet Jackson så ut til å ha glemt alt oppstyret etter Super Bowl (bilde til venstre), da hun kom den røde løperen i Cannes. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Har du helt glemt dette, Janet?

Janet Jackson vær nær reprise på tidenes kjendistabbe.

Publisert
SEOGHØR.NO: - Det ser ut til at Janet Jackson har kommet over sin kjente Super Bowl-tabbe, konkluderer The Sun, etter at 46-åringen kom i denne puppe-avslørende kjolen til Cannes.

Kjolen til «That's the Way Love Goes -sangeren hadde høy krage, men også en splitt ned til navlen og bar rygg. Som om ikke det var nok kom hun i et par høyhælte sko – uten hæler!

Michael Jacksons lillesøster så likevel fullt ut komfortabel med antrekket, og viste tydelig at hun er tilbake i toppform etter flere runder med jojo-slanking.

Og for de som lurer, denne gangen klarte hun å unngå en puppetabbe som den hun hadde foran 90 millioner TV-seere på Super Bowl i 2004. Den tabben er seinere kåret til tidenes kjendistabbe.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Spiser papirtørkler for å holde seg mette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer