- Har du glemt noe, Kim?

Kim Kardashian vakte oppsikt i «nakentopp».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (33) har tidligere innrømmet at hun føler seg mer sexy etter at hun fikk datteren North West (14 mnd).

Etter å ha trent beinhardt for å miste babyvekten, har Kim gang på gang bevist denne uttalelsen med forskjellige dristige antrekk.

Og denne uken fikk skjønnheten virkelig folk til å sperre opp øynene, da hun viste seg utenfor leiligheten sin i Soho, New York tirsdag morgen.

33-åringen hadde nemlig iført seg en åletrang, hudfarget topp som overlot temmelig lite til fantasien, noe som fikk det til å se ut som om hun «hadde glemt klærne sine», ifølge DailyMail.

- Den hudfargede toppen matchet den brune huden hennes eksakt, så man ville blitt tilgitt om man trodde hun var toppløs, skriver den britiske avisen.

SEXY MAMMA: Ettbarnsmoren har tidligere sagt at hun har lyst til å være en sexy fremfor fornuftig utseende mor. Det klarte hun da hun forlot Soho-leiligheten sin tirsdag morgen.  Foto: Freddie Baez/Startraksphoto.com/All Over
SEXY MAMMA: Ettbarnsmoren har tidligere sagt at hun har lyst til å være en sexy fremfor fornuftig utseende mor. Det klarte hun da hun forlot Soho-leiligheten sin tirsdag morgen. Foto: Freddie Baez/Startraksphoto.com/All Over Vis mer

Den dristige toppen kombinerte Kanye Wests (37) kone med et olivengrønt skjørt med flatterende draperinger, minimalistiske, beige stroppesandaler og diskrete smykker.

Med utslått, glatt hår i en stram midtskill, øyensminke i bruntoner og en delikat, blekrosa lipgloss, så TV-stjernen ut til å være klar for intervjuet på «TODAY Show» med Matt Lauer - målet for utflukten.

Der lettet hun på sløret om ønsket om å få flere barn med Kanye.

- Jeg vokste opp med søsken, så hvis jeg bare kunne knipset med fingrene og hatt fire, så skulle jeg gjort det.

- Men jeg innser at jeg må gå igjennom en graviditet igjen. Den fiørste var en veldig vanskelig graviditet. Jeg hadde elsket to barn til, men jeg får først få ett og se på saken, sa hun på TV-programmet ifølge DailyMail. 

«MINI-ME»: Senere samme dag tok Kim med seg datteren North ut i Soho. Da var forretningskvinnen iført et annet ettersittende antrekk, mens datteren matchet henne i helsort. Foto: Humberto Carreno/Startraksphoto.com/All Over
«MINI-ME»: Senere samme dag tok Kim med seg datteren North ut i Soho. Da var forretningskvinnen iført et annet ettersittende antrekk, mens datteren matchet henne i helsort. Foto: Humberto Carreno/Startraksphoto.com/All Over Vis mer

LES OGSÅ: Robin Williams tilbragte sin siste bursdag med apekatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer