LETTKLEDD: Det minner ikke mye om en bukse det Katy Perry har på seg her.  Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD: Det minner ikke mye om en bukse det Katy Perry har på seg her. Foto: Stella PicturesVis mer

Har du glemt buksa, Katy?

Forbipasserende sperret øynene opp da superstjernen passerte.

SEHER.NO: Tidligere i januar skrev Seher.no at Katy Perry (25) briljerte med en nydelig forlovelsesring da hun og Russell Brand ankom Heathrow flyplass. Under et ferieopphold i India tok komikeren affære, og fortalte at han ønsket å dele resten av livet med skjønnheten.

Denne gangen er det derimot noe helt annet enn en forlovelsesring superstjernen briljerer med...

Sangeren viste nemlig det meste da hun struttet gjennom parkeringsplassen ved et dansestudio i Hollywood mandag ettermiddag, iført en strømpelignende, mønstrete bukse. Og det var nok mange forbipasserende som sperret øyene opp da Perry trasket ufortrødent videre uten engang å registrere at folk stirret på henne.

Men superstjerner er superstjerner, og kan som oftest gjøre hva de vil. Og hennes kommende ektemann er tydeligvis ikke det minste sjalu for at Katy igjen viser verden litt naken hud. Det virker nemlig som om livet ikke kan bli stort bedre for turtelduene, som flittig har brukt Twitter til å proklamere sin kjærlighet for hverandre.

- Jeg elsker deg, twitret Katy nylig til sin 34-årige forlovede.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er han forlovet