- Har du forsikret rumpa di?

Jennifer Lopez ble vippet av pinnen da hun satte seg i bilen til TV-stjernen James Corden. Se den morsomme videoen!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Late Late Show»-vert James Corden (37) har gjort suksess med sitt populære innslag «Carpool Karaoke» der han har fått med flere store stjerner.

Tidligere har blant andre superstjernen Adele (27) og ungpikeidolet Justin Bieber (22) underholdt talkshowverten i passasjersetet, og denne uken var det sanger og skuespiller Jennifer Lopez' (46) tur.

Se video øverst i saken!

Skjønnheten stilte opp for den artige bilturen for å feire at Corden har ledet det populære talkshowet i ett år, og det er ingen tvil om at han valgte rett person å feire med.

Saken fortsetter under bildet.

Den vakre 46-åringen slo seg løs og sang for full hals i passasjersetet, men til tross for hennes selvsikkerhet, klarte den morsomme briten å vippe henne fullstendig av pinnen.

- Har du forsikret rumpa di? spør Corden og refererer til rykter han har hørt om at superstjernen har forsikret bakdelen for flere millioner kroner. 

Tobarnsmoren skriker høyt og tydelig litt pinlig berørt:

- NEI! Det går jo ikke an å gjøre det, sier hun. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer