- Har drømt om barn siden jeg var 21

Nygifte Heikki og kona Sunniva har snakket mye om familieforøklelse.

SEOGHØR.NO: Siste helgen i september ga utviklingsminister Heikki Holmås (40) og forloveden Sunniva Pettersen Eidsvoll (29) hverandre sine ja på utestedet Mono i Oslo.

Paret tok i mot gjestene, som besto av blant andre SV-kollegaene Kristin Halvorsen (52), Audun Lysbakken (35) og Inga Marte Thorkildsen (36), i matchende dressjakker.

Det forelska paret, som hadde stylet opp jakkene i høstens store trendfarge burgunder, strålte da Seoghør.no møtte dem utenfor rockeklubben kort tid før gjestenes ankomst.


SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

De to gledet seg til kvelden, og ikke minst til å ta fatt på livet som mann og kone. De to la heller ikke skjul på at de har snakket mye om det å få barn.

- Planer om å få barn har jeg hatt siden jeg var 21, men det har ikke blitt noen unger av det, og disse tingene er ikke selvsagt i et liv, så vi får se. Men vi har diskutert det masse, avslører brudgommen til Se og Hør.

At paret valgte å legge den romantiske dagen til rockeklubben på Youngstorvet i Oslo har sin naturlige forklaring.

– Det var et av de første stedene vi var på date og jeg har mange gode minner herfra. Jeg jobbet
også her på begynnelsen av 2000-tallet, sier han videre.

Se mer om bryllupet, og hør brudeparet snakke om hva de falt for ved hverandre i videoen øverst i saken!  Se bildene fra festen i Se og Hør som er i salg nå.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Heikki Holmås spydde på Audun Lysbakken