Emil Gukild og Linnéa Myhre:

- Har det veldig fint

Emil Gukild holder kortene tett til brystet når det kommer til forholdet med Linnéa Myhre.

KJÆRESTER: Emil Gukild og Linnéa Myhre er kjendis-Norges heteste par for tiden. Foto Julia Marie Naglestad / NRK / Andreas Fadum/Se og Hør
KJÆRESTER: Emil Gukild og Linnéa Myhre er kjendis-Norges heteste par for tiden. Foto Julia Marie Naglestad / NRK / Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I dagens episode av Siri Kristiansens (43) podkast «Siri og de gode hjelperne» er programleder Hasse Hope (35) og NRK-programleder Emil Gukild (29) gjester.

Kristiansen innleder podkasten med å spørre om kjærlighetslivet til de to hjelperne. Hope, som hun omtaler som en «kjærlighetens mann», er først ut og svarer med at han er singel.

- Jeg har vært søkende i fem år, så det begynner å røyne på. Jeg må bruke disse mulighetene som en kontaktannonse: «jeg er en jævla bra fyr», sier han spøkefullt.

Hope legger humoristisk til at han er på utkikk etter noen av det kvinnelige kjønn, som gjerne befinner seg et sted mellom 140 og 185 centimeter. I tillegg er det viktig at vedkommende kan «arrestere» han når han sier dumme ting.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kjærester

Gukild er imidlertid ikke like snakkesalig som sin medhjelper. Forrige mandag ble det nemlig kjent at han og influenser Linnéa Myhre (31) har funnet kjærligheten.

I podkasten påpeker Kristiansen at de fleste trolig har fått kjærestenyheten med seg i mediene, men hun gir ham likevel muligheten til å fortelle selv. Lytterne var nok derfor spent på hva 29-åringen skulle fortelle, da han frem til nå har til gode å snakke om det ferske forholdet.

- Jeg har det veldig fint. Jeg slapp å dra på «Siri og de gode hjelperne» å legge ut en annonse, men jeg tror også det funker, sier han og refererer til Hope.

Videre legger Kristiansen til at hun for bare et par uker siden tilfeldigvis møtte på det ferske kjæresteparet. Da møtte programlederen det ferske kjæresteparet da de spiste iskrem på Son brygge.

KJÆRESTER: Denne uken gjester Maria Mena «Senkveld», der snakker hun om kjæresten. «Senkveld med Helene og Stian» ser du på TV 2 fredag kl. 22.15. Video: TV 2 Vis mer

- Da var han (Emil, journ.anm.) meget fersk inn i et forhold, og det var før avisene hadde skrevet om det. Så da rødmet de begge to, fortsetter hun lattermildt.

Emil Gukild har i skrivende stund ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

«Comeback»

Da forholdet ble kjent, bekreftet Myhres manager Marte Schei som forholdet overfor Se og Hør, uten å ville gi noen ytterligere kommentarer.

Det var imidlertid VG som først omtalte forholdet.

Myhre delte også et innlegg på Instagram samme dag. På bildet kunne man se influenseren og Gukild holde rundt hverandre i naturskjønne omgivelser på turistattraksjonen Rampestreken i Åndalsnes.

Under bildet skrev Myhre: «Comeback».

Emil Gukild jobber for øvrig som sportsanker i NRK, og har jobbet som sportsjournalist i flere år. Linnéa Myhre har på sin side vært blogger og influenser i mange år.

Tidligere i år var hun dessuten å se i den populære realityserien «Kompani Lauritzen» på TV 2, som trolig var det hun refererte til med bildeteksten på Instagram.

KOMPANI LAURITZEN: Linnéa Myhre blir kastet inn i «kosebua» og må puste inn CS-gass. Video/TV2. Vis mer

Brudd i fjor

Den hyggelige nyheten om at Myhre og Gukild har funnet kjærlighet kommer bare litt over ett år etter at det ble kjent at det forholdet mellom Myhre og musiker Sondre Lerche (38) hadde tatt slutt.

Myhre og Lerche hadde vært et par siden 2013, og bruddnyheten avslørte førstnevnte i en video på YouTube-kanalen sin.

- Nå har jeg verken barn eller for lite plass, men jeg har likevel sittet innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over. Og det er ikke heller problemfritt kan jeg si, sa hun den gang.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Myhre forklarte videre at bruddet fant sted før pandemien inntraff, og at de dermed måtte bo med hverandre i etterkant.

LES OGSÅ: - Forlovelse kan være rett rundt hjørnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer