Iselin Guttormsen:

- Har det veldig fint sammen

Instagraminnlegg vekker oppsikt.

SØT MUSIKK: Romanseryktene florerer rundt Catalin Andrei Mihu og Iselin Guttormsen. Foto: Privat
SØT MUSIKK: Romanseryktene florerer rundt Catalin Andrei Mihu og Iselin Guttormsen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Denne høsten har influenser og sexolog Iselin Guttormsen (35) og dansepartneren Catalin Andrei Mihu (28) svingt seg over parketten i «Skal vi danse». Samtidig har romanseryktene rundt dem stadig blitt flere.

Da danseparet omsider måtte forlate konkurransen for litt siden, uttalte Guttormsen at hun «ikke har så flaks i spill, men har kanskje flaks i kjærlighet» - en uttalelse som ikke akkurat satte en stopper for spekulasjoner.

Nå setter influenseren ytterligere fart på ryktene. Nylig publiserte hun nemlig et innlegg på Instagram, hvor hun og dansepartneren er avbildet.

«Noen ganger møter du mennesker som får en helt spesiell betydning i livet ditt, Catalin er en av dem», skriver 35-åringen, etterfulgt av flere søte emojis.

Utelukker ikke forhold

Overfor Se og Hør bekrefter Guttormsen at det er kjærlighet i luften mellom dem.

- SOMMERFUGLER I MAGEN: Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Andrei Mihu røk ut av «Skal vi danse» lørdag 15. oktober, og til Dagbladet svarer Guttormsen på spørsmål om en mulig forelskelse mellom de to danseløvene. Reporter: Maria Ludvigsen/Dagbladet Vis mer

- Vi har det veldig fint sammen, og det er jo følelser fra begge hold, sier hun og følger opp:

- Og så skal man ikke utelukke et forhold etter hvert.

I tiden etter «Skal vi danse» er Guttormsen tilbake til en travel hverdag med jobb, husbygging, barn og andre prosjekter. Mihu er på sin side opptatt med sine ting, men duoen har likevel funnet tid til hverandre.

- Det var ikke sånn at da «Skal vi danse» var over hadde ikke vi mer kontakt og så var det eventyret over, det var det ikke, ler influenseren og følger opp:

KRASS: Iselin Guttormsen sier at dommerne må tåle å få kritikk. Video: Dagbladet TV. Vis mer

- Vi får til å møtes, spesielt den uken hvor jeg ikke har barn, og så kommer han noen ganger innom på besøk den uken jeg har barn og så spiser vi middag sammen. Det er veldig koselig.

- Er jo gift

Mens sesongen foregikk uttalte Guttormsen overfor Se og Hør at det hadde blitt et slags ektepar ut av henne og dansepartneren.

- Ja det er vi, vi er jo gift, sa sexologen og henvendte seg til dansepartneren:

- Jeg må ringe deg på morgenen og bare «Catalin, har du våknet? Ja, nå må du skynde deg, nå vi skal av gårde». Du smører brødskiven, jeg spiser den, jeg går på do, du tørker. Vi er liksom der - nesten.

LES OGSÅ: Om utroskapen: - Enorm sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer