Bianca Ingrosso:

- Har det ikke så bra

Bianca Ingrosso lever et liv mange trolig misunner henne. Nå letter hun imidlertid på sløret om at alt ikke er like rosenrødt.

HOLDER SEG HJEMME: Bianca Ingrosso forteller åpenhjertig til følgerne sine at hun ikke føler for å sosialisere seg. Foto: Henriette Eilertsen
HOLDER SEG HJEMME: Bianca Ingrosso forteller åpenhjertig til følgerne sine at hun ikke føler for å sosialisere seg. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

Den siste tida har den svenske influenseren og tv-profilen Bianca Ingrosso (25) gått ærlig ut og fortalte at hun føler seg langt nede om dagen. Hun vil helst ikke omgås mennesker, har lite energi og føler at hun ikke helt er seg selv.

I en forholdsvis ny video på Youtube-kanalen hennes, forteller 25-åringen nå at hun egentlig ikke har det så greit.

- Jeg har det ikke så bra psykisk, og som jeg har fortalt til dere er jeg bare hjemme og forsøker å hvile og ikke sosialisere meg. Jeg tar det bare helt rolig, forteller hun i videoen ifølge Expressen.

Videre forteller «Wahlgrens Värld»-stjerna at hun finner mye støtte i å snakke med følgerne sine, men at hun ikke kommer til å fortelle akkurat hva som skjer i livet hennes nå.

Vil bli samboere

I stedet svarer hun på spørsmål om forholdet til kjæresten Phillipe Cohen, som hun har vært sammen med av og på i flere år.

Paret har den siste tida bodd sammen hjemme hos Ingrosso, men kjæresten eier fremdeles sin egen leilighet. Nå håper influenseren at de kan flytte sammen permanent innen kort tid.

- Vi er allerede samboere for han bor jo her, men det er luksus at han har en leilighet i samme blokk bare noen dører herfra. Det er ikke det at vi ikke er klare, for han har jo bodd her et halvt år, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer