Elsa Pataky og Chris Hemsworth:

- Har det ikke lett

Elsa Pataky om bildet av et bunnsolid ekteskap med Chris Hemsworth.

STJERNEPAR: Fansen mener Elsa Pataky og Chris Hemsworth er definisjonen på det perfekte paret. Førstnevnte er imidlertid ikke helt enig. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Fansen mener Elsa Pataky og Chris Hemsworth er definisjonen på det perfekte paret. Førstnevnte er imidlertid ikke helt enig. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Utad later mye til at stjerneparet Chris Hemsworth (37) og Elsa Pataky (44) er svært lykkelige i ekteskapet. Paret, som giftet seg for ti år siden, har imidlertid avslørt tidligere at ingenting er så perfekt som det ser ut som.

Og nå deler Pataky flere detaljer fra ekteskapet med «Thor»-stjernen, og trekker fram både opp- og nedturer.

- Det er morsomt at alle ser på oss som det perfekte paret, sier hun innledningsvis i et intervju med australske Body + Soul.

- Men ikke søren. Det har vært opp- og nedturer, og vi jobber med forholdet. Jeg tror at alle forhold alltid er under arbeid. Det er ikke lett, fortsetter hun, og legger til at hun alltid forsøker å se positivt på ting.

Aktiv hverdag

Paret er til daglig bosatt i strandbyen Byron Bay i Australia, der de ifølge Mirror har bygget et hjem for intet mindre enn 20 millioner dollar, noe som tilsvarer nesten 200 millioner norske kroner.

I det ferske intervjuet avslører Pataky at hun og ektemannen, som har datteren India (8) og tvillingene Sasha og Tristan (6) sammen, finner tid til hverandre i hverdagen.

- Chris og jeg elsker å drive med idrett, spise sunt og bevege oss, forteller hun.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Barna deres er også ofte med ettersom aktivitet generelt er noe de fokuserer på.

- Vi har fått ungene interesserte i surfing. Alle aktiviteter som får dem ut og ikke på sosiale medier og dataskjermen. Datteren vår har ridd med meg siden hun var to og et halvt, forteller 44-åringen.

Det var i romjula i 2010 at «Thor»-stjernen fikk «ja» fra sin kjære. Siden har de i stor grad virket som et prakteksempel på det perfekte ekteskapet, og er daglig i søkelyset for paparazzifotografer.

Også tidligere har imidlertid Patakys uttalelser slått sprekker i bildet av det tilsynelatende bunnsolide ekteskapet.

MØTTES: Cristian og Sandra bestemte seg for å møtes og ordne opp mellom dem, etter at utroskap ødela forholdet deres. Video: Rød Løper Vis mer

Bekreftet konas uttalelser

I et intervju med det australske magasinet Who, mente 44-åringen at de er som alle andre.

- Vi har ingen spesiell hemmelighet. Vi har våre opp- og nedturer, fortalte hun, og påpekte videre at de heller ikke er perfekte foreldre.

- Vi har øyeblikk hvor vi kjefter på barna for så å føle oss som forferdelige foreldre, og vi må jobbe med å være et par, slik som alle andre.

Hun la ikke skjul på at de krangler og til tider må legge inn ekstra arbeid i å ha det bra sammen.

- Like mye anstrengelse som du legger i jobben, må du også legge i ekteskapet, og i det å være en pappa eller mamma. Og det er en konstant jobb, innrømmet trebarnsmoren.

SMÅBARNSFORELDRE: Elsa Pataky, Chris Hemsworth og et av deres tre barn hilser på prins Harry under et arrangement i 2015. Foto: NTB scanpix
SMÅBARNSFORELDRE: Elsa Pataky, Chris Hemsworth og et av deres tre barn hilser på prins Harry under et arrangement i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et intervju med australske News i fjor kunne også Hemsworth avsløre at paret har sine utfordringer. Blant annet er begge sta og fulle av forskjellige meninger.

- Jeg kan være ganske sta, og det kan hun også. Der kan vi nok krangle litt. Men vi har vært flinke til å stå sammen, alt tatt i betraktning. Vi har begge sterke meninger og en stor entusiasme for det vi tror på og sier, sa han.

LES OGSÅ: - Var ekstremt utilpass

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer