AU, DA?: Mens stumpen til Audrina Patridges kjæreste ble sladdet, ser det ut til at MTV glemte å dekke til hovedpersonen selv.
AU, DA?: Mens stumpen til Audrina Patridges kjæreste ble sladdet, ser det ut til at MTV glemte å dekke til hovedpersonen selv. Vis mer

Har dere glemt noe, MTV?

Sladdet Justin stump, men glemte helt av Audrinas bryster...

Publisert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Det er kanskje ikke bare Britney Spears (26) som kan kunsten å vise frem litt for mye.

I mandagens episode av MTV-serien "The Hills" kunne en se Audrina Patridge kose seg i badebassenget sammen med kjæresten Justin Bobby (25).

Romantisk ble det selvsagt - faktisk så romantisk at Audrina like gjerne tok av seg bikinitoppen før hun ålet seg nærmere Bobby.

Men i det brunetten reiste seg litt opp, kom det til syne litt for mye av brystene hennes.

Men mens MTV sørget for å sladde stumpen til Justin, ser det ut til at de helt glemte av å sladde Audrinas brystvorte!

Dette har ikke gått kjendisbloggen OhNoTheyDidn't hus forbi, og de har publisert en rekke bilder av Patridge som tilsynelatende viser litt mer enn det som var meningen.

Jentas bryster har blitt mye omtalt den siste tiden. Det er ikke lenge siden hun la seg under kniven for å øke omfanget av dem, for så å posere etter beste evne for paparazziene.

Mens det å vise frem en brystvorte på tv ikke er det verste som kan skje her til lands, skal det ikke mye hud til før amerikanske tv-seere raser.

Det er vanskelig å glemme furoren som kom i kjølvannet av at Janet Jackson viste frem brystvorten under selveste Super Bowl i 2004.

I fjor kåret Entertainment Weekly blottingen til tidenes største kjendisskandale.

Sesong fire av populære "The Hills" begynner på norske MTV i november.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!


LES OGSÅ: Puppeglipp på Palma

Se den romantiske badeseansen under:Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer