VEGG-PRYD: - Det er pizzakartonger overalt og hårblekningsmiddel på veggene, hevder en kilde om hjemmet til Brad Pitt og Angelina Jolie. Foto: STELLA PICTURES
VEGG-PRYD: - Det er pizzakartonger overalt og hårblekningsmiddel på veggene, hevder en kilde om hjemmet til Brad Pitt og Angelina Jolie. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Har de Hollywoods ekleste hjem?

Tidligere ansatt er svært kritisk til Brad og Angelina.

SEHER.NO: Brad Pitt (46) og Angelina Jolie (34) har det ikke akkurat veldig koselig i hjemmet sitt, i hvert fall ikke om man skal tro en ansatt som har jobbet for superparet. Ifølge den tidligere ansatte lar seksbarnsforeldrene til og med maten stå framme og råtne, skriver Star ifølge svenske Aftonbladet.

- Det er pizzakartonger overalt og hårblekningsmiddel på veggene. Det er rett og slett ekkelt i hjemmet deres, hevder den ikke-navngitte kilden.

I tillegg skal ansatte ha klaget på at filmstjernenes eldste sønner, Maddox (8) og Pax (6), pleier å utkjempe en tannkremskrig med sine yngre søsken, Zahara (5) og Shiloh (3). Tannkremskrigen skal ha etterlatt seg flekker på baderomsvegger, speil og gulv.

Men Angelina bryr seg lite, ifølge kilden.

- Hun vil at de skal få uttrykke kreativitet, som for eksempel krittmaling på tapetet.

Hvis alt dette stemmer, er Brad Pitt derimot verst av alle. Superstjernen skal nemlig stadig vekk legge fra seg skitne underbukser, malerpensler, kameraer og aviser på gulvet.

Men det er ikke bare Brangelina som her blir satt under lupen. Også andre store stjerner får hjemmene sine vurdert. Best ut kommer artistene Jay-Z (40) og Beyoncé (28).

De to skal nemlig være perfeksjonister, som annenhver dag krever ferske liljer og orkideer i etasjeleiligheten på Manhattan.

- Det står også frukt og dyr sjokolade overalt. Og når de spiser gjør de det bare på det beste porselenet, sier en kilde.

Hjemme hos skuespiller-stjernen Jennifer Aniston (41) er det så lite klær som mulig som gjelder. En person, som har vært vitne til hennes daglige aktiviteter, mener å vite at den tidligere «Friends»-stjernen blotter bar hud overfor sine ansatte...

- Jen jobber hardt med kroppen sin og elsker å vise den. Hun går rundt i bare truser og bh, en gjennomsiktig topp eller minimal bikini, hevdes det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Knuser dette Jennifer igjen?