Har de gjort det slutt?

Alle kvinners drømmemann skal angivelig være tilbake på markedet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Filmstjernen George Clooney (52) skal ifølge nye rykter være tilbake på markedet etter å nylig ha gjort det slutt med kjæresten Stacy Keibler (33).

Den evige ungkaren skal angivelig ha gjort det slutt med Kiebler etter at de to feiret den amerikanske nasjonaldagen hver for seg. Paret har vært sammen i to år.

Avisen Sunday People hevder at det var Clooney, som ikke har vist seg offentlig sammen med Kiebler på over tre måneder, som tok avgjørelsen om at forholdet var over.

- George og Stacy har egentlig masse tid til å være sammen med hverandre, men det virker som om George forsiktig prøver å komme seg ut av forholdet. Det er det samme som skjer hver gang. Med en gang han føler at en kvinne begynner å komme for nærme, trekker han seg tilbake.

Skuespillerens representanter har avfeid alle ryktene om at Clooney og Kiebler har gått hvert til sitt, men mens Clooney feiret nasjonaldagen med venner ved Lake Como, var Kiebler på fest i Malibu.

- Hun er ikke i Italia fordi hun jobber og holder på å ta pressebilder i forkant av sitt nye show som hun lanserer senere i juli, sier en kilde til Daily Mail.

Clooney er en kvinnemagnet av dimensjoner, og har tidligere skiftet dame hyppigere enn gjennomsnittet.

Hans nåværende kjæreste Stacy Keibler er altså unntaket.

Men nå ser det ut til at også dette forholdet går mot slutten, skal vi tro kilden som Us Magazine har snakket med.

-  Mye av grunnen er at de to har få felles interessser. Hun er glad i å dra ut på byen og ha det gøy med vennene sine. Nå kjenner hun veldig på aldersforskjellen, forteller kilden. 


LES OGSÅ:  Slik motbeviser de bruddryktene Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer