GIFT: Flere nettsteder melder ifølge US Magazine at Angelina Jolie og Brad Pitt skal ha giftet seg i helgen. Foto: Stella Pictures
GIFT: Flere nettsteder melder ifølge US Magazine at Angelina Jolie og Brad Pitt skal ha giftet seg i helgen. Foto: Stella PicturesVis mer

Har de giftet seg?

Ryktene svirrer rundt Brad Pitt og Angelina Jolie

SEHER.NO: Amerikanske medier har nådd kokepunktet, etter at Star Magazine meldte at Brad Pitt (44) og Angelina Jolie (32) skal ha giftet seg i hemmelighet.

Seremonien skal ifølge bladet ha blitt holdt i New Orleans - der paret har et hus - lørdag.

De to filmstjernene - som har barna Maddox (6), Zahara (2), Pax (4) og Shiloh (22 mnd.) sammen - har i lang tid vært gjenstand for bryllupsspekulasjoner, men har nektet å sette noen dato.

I 2006 sa paret ifølge US Magazine at de ikke ville ha noe bryllup før også alle homofile i USA kan gifte seg.

- Det ikke har vært noe bryllup, hevder en av Jolie og Pitts talsmenn overfor bladet People, men dette har ikke vært nok til å overbevise alle.

Paret- som venter sitt femte barn senere i år - er nemlig kjent for å overraske, som da de valgte å ta imot datteren Shiloh i Afrika.

Tidligere i år meldte Star Magazine om at paret kranglet om bryllupsdetaljene. Angelina ville ha et lite bryllup, mens Brad ville ha et stort bryllup i New Orleans.

Et lite bryllup i den flomrammete byen ville derfor være et fint kompromiss...

LES OGSÅ: De er årets par!