Hilary Duff:

Har de giftet seg i hemmelighet?

Fansen spekulerer på om Hilary Duff allerede er en gift kvinne.

PÅ GALLAMIDDAG: Forrige helg var Hilary Duff og forloveden Matthew Koma på en gallamiddag i Hollywood. Et bilde delt på Instagram i den anledningen, får fansen til å spekulere i om de to kan ha giftet seg i all hemmelighet. Foto: NTB Scanpix
PÅ GALLAMIDDAG: Forrige helg var Hilary Duff og forloveden Matthew Koma på en gallamiddag i Hollywood. Et bilde delt på Instagram i den anledningen, får fansen til å spekulere i om de to kan ha giftet seg i all hemmelighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For halvannet år siden gjorde Hilary Duff (32) det slutt med kjæresten, artist og låtskriver Matthew Koma (32). Årsaken skal ha vært hektiske timeplaner på hver deres kant.

Åtte måneder senere bekreftet derimot «Younger»-stjernen at de to hadde funnet tilbake til hverandre - for tredje gang, og i juni samme år ble det kjent at de to ventet barn.

Fra før av har Duff også sønnen Luca (7) med eksmannen, ishockeyspilleren Mike Comrie (39).

Før sommeren kunne Duff og Koma avsløre at de hadde tatt forholdet ett steg videre og forlovet seg. Nå spekuleres det på om de to allerede kan ha giftet seg i all hemmelighet.

SMÅBARNSFORELDRE: For et år siden fikk Hillary Duff og Matthew Koma sitt første, felles barn og drøye seks måneder senere annonserte de to at de hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
SMÅBARNSFORELDRE: For et år siden fikk Hillary Duff og Matthew Koma sitt første, felles barn og drøye seks måneder senere annonserte de to at de hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kone

Med andre ord kan det se ut til at livet smiler til Hilary Duff om dagen. I august ble det kjent at hun gjør comeback som Lizzie McGuire, en serie som hadde stor suksess på begynnelsen av 2000-tallet, og nå later mye til at hun kan ga giftet seg.

Årsaken er et bilde forloveden Matthew har delt på Instagram. I forbindelse med årets Adopt Together Baby Ball i Los Angeles sist helg, delte han nemlig et bilde av sin festkledde forlovede. Under bildet skrev han «wife», altså kone.

View this post on Instagram

Wife.

A post shared by Matthew Koma (@matthewkoma) on

Paret har foreløpig ikke svart på spekulasjonene som raskt oppsto i kommentarfeltet under bildet. I stedet delte Duff et eget bilde av de to sammen før de dro ut.

«Vi liker hverandre», skriver hun under bildet.

View this post on Instagram

We like each other.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Hun delte også bilder fra den røde løperen, med en flørtende tone til ektemannen.

«Truer med å dra ned glidelåsen. Takk Gud at han kan få meg til å le gjennom den pinligheten en rød løper er», hvorpå forloveden svarer med samme tone:

«Kan ikke klandre meg da».

- Ønsket å såre alle

«Lizzie MacGuire» hadde en enorm fanskare da den gikk fra 2001 til 2004, og året før det var over, i 2003, ble det laget en film basert på samme historie, «Lizzie McGuire - Stjerne for en dag».

Når Duff nå gjør comeback som karakteren, har karakteren, i likhet med Duff selv, bikket 30 år.

I et intervju med People, delte skuespilleren flere tanker om comebacket da det ble kjent. Hun sa blant annet at hun føler dette er det rette tidspunktet å returnere.

- Jeg tror dette er det rette tidspunktet å komme tilbake, og for henne å bli med inn i 30-årene - alle de morsomme dagene, alle de monumentale øyeblikkene, og alle utfordringene man står ovenfor.

I den kommende serien vil seerne få følge rollefiguren mens hun navigerer livet i New York - der hun jobber som lærling hos en høytstående dekoratør.

Som Duff selv, er Lizzie forlovet i den kommende serien, men én ting vil imidlertid kunne skuffe fansen. Det er ikke med kjæresten Gordo (Adam Lamberg). Men selv om fansen kanskje lar seg skuffe over vendingen livet har tatt for karakteren siden vi sist så henne, synes Duff selv at det var en hyggelig vending.

- Vet du hva, jeg tror ikke jeg ble så knust over det, Jeg føler at det at de ikke var sammen var noe av det som var bra. Det er den ene personen som man tenker «Var han den rette? Kommen han noensinne til å bli det?» Man lurer alltid. Men vi ønsket å såre alle litt med det valget, og det kommer til å fortsette å såre, har hun fortalt til ET.

LES OGSÅ: Får hard medfart etter morsmelk-bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer