SAMMEN IGJEN?: Kourtney Kardashian og Scott Disick har tilbrakt mye tid sammen i det siste og flere kilder hevder de har funnet tilbake til hverandre.  Foto: Broadimage
SAMMEN IGJEN?: Kourtney Kardashian og Scott Disick har tilbrakt mye tid sammen i det siste og flere kilder hevder de har funnet tilbake til hverandre. Foto: BroadimageVis mer

- Har de funnet tilbake til hverandre?

Kourtney Kardashian skal ha tilgitt Scott Disicks utroskap og alkoholmisbruk.

SEOGHØR.NO: Fredag ble Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32) fotografert sammen på shopping i Beverly Hills. Eksene så svært vennskapelig ut og Scott hadde på et tidspunkt armen rundt sin tidligere kjæreste. Også sønnen Mason (5) var med på utflukten.

- Det ser ut som Kourtney gir ham en ny sjanse, skriver TMZ.

Dagen før hadde eksene feiret thanksgiving sammen og Scott var med på Kardashian-familiens bilde fra den store begivenheten. Eks-kjærestene ble også observert sammen på kafé dagen før thanksgiving, da uten sine tre barn Mason (5), Penelope (3) og Reign (9 mnd).

thankful for my blended family

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

- Kourtney synes Scott virker som en ny person etter rehab, men ikke alle i Kardashian-klanen er enig, skriver TMZ.

Prøver å skjerpe seg

Disick skal ha vært fra seg da Kourtney dumpet ham i sommer, etter at han ble fotografert flørtende med eks-kjæresten.

- Det har vært vanskelig å gå fra å ha alle dere til å ikke ha noen. Du glemmer hvordan det er når du er på fylla. Jeg tok den verste avgjørelsen noensinne, sa Scott i realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Scott har lenge slitt med store alkoholproblemer. De siste månedene har han gjort alt for å vinne Kardashian tilbake og få livet sitt på rett kjøl. Realitystjernen tilbrakte flere uker på avvenningsklinikk og har forsøkt å kvitte seg med party-livsstilen han lenge har favorisert.

TØFT BRUDD: Kourtney Kardashian og Scott Disick gikk fra hverandre i juli. De siste dagene har de blitt observert sammen flere ganger. 
 Foto: wenn.com
TØFT BRUDD: Kourtney Kardashian og Scott Disick gikk fra hverandre i juli. De siste dagene har de blitt observert sammen flere ganger. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Khloé Kardashian ble mystisk syk