STORMFORELSKET: Mila Kunis og Ashton Kutcher får ikke nok av hverandre, men kan ikke gifte seg før Kutcher skiller seg fra Demi Moore.  Foto: All Over Press
STORMFORELSKET: Mila Kunis og Ashton Kutcher får ikke nok av hverandre, men kan ikke gifte seg før Kutcher skiller seg fra Demi Moore. Foto: All Over PressVis mer

Har de forlovet seg?

Det ryktes at Ashton Kutcher gikk ned på kne på Mila Kunis' 30-årsdag.

SEOGHØR.NO: Er Ashton Kutcher (35) og Mila Kunis (30) det neste paret ned alteret?  Onsdag ble Mila fotografert på shopping i Los Angeles og hadde en ny gullring på ringfingeren, noe som har fått fart på forlovelsesryktene. 

En kilde sier til People at Kutcher snakket om å gå ned på kne på kjærestens 30-årsdag 14. august. 

- Han vet at det de har sammen er fantastisk og spesielt og han har tenkt på å fri i lang tid. 

Men det er et problem med bryllupsplanene. De to kan ennå ikke bli rette ektefolk fordi Ashton fortsatt er gift med Demi Moore.

- Han vil gifte seg med henne og er irritert over at skilmissen tar så langt tid å gjennomføre, fortalte en kilde i juli. 

Ashton og Mila begynte å date i april i fjor og har siden vært uadskillelige. Demi skal være rasende over forholdet og er ute etter store deler av eksens formue som plaster på såret. 

En annen kilde nær paret hevder paret ikke er forlovet, men ryktene nekter likevel å dø.

Stjerneparet liker ikke å snakke om forholdet, men i juni lettet Mila på sløret under et intervju med magasinet Donna.

- Du kan spørre meg alt du vil om Ashton, jeg kommer ikke til å svare. Men det jeg kan si er: kjærligheten er fantastisk, kjærligheten er vakker og den er rundt oss hele tiden. 

LES OGSÅ: Avslørte sitt opprinnelige navn