Har de forlovet seg?

Kate Hudson viftet med stor diamantring på filmsettet.

KJAPP FORLOVELSE?: Har Kate Hudson forlovet seg med Lance Armstrong etter kun to uker?
KJAPP FORLOVELSE?: Har Kate Hudson forlovet seg med Lance Armstrong etter kun to uker? Vis mer
SEHER.NO: For kort tid siden begynte ryktene å svirre om at Kate Hudson (29) og tidligere Tour de France-syklist Lance Armstrong (36) nå har funnet tonen, kun uker etter Hudsons brudd med Owen Wilson (39).

Det var under "Dolce & Gabbana"-festen på Baoli Club i Cannes i forrige uke at paret ble observert sammen.

Og både Kate og Lance skal ha virket svært betatt av hverandre, og ikke klart å skjule sin felles fasinasjon.

- De var helt oppslukt av hverandre. De så hverandre dypt i øynene før de kysset, forteller et øyevitne, som festet med dem på VIP-området, til Us Magazine.

- Mens de snakket sammen la jeg merke til at Lance enten holdt hånden på Kates rygg eller la hånden sin over hennes, legger vitnet til.

Til tross for at forholdet angivelig bare har vart noen uker, har allerede flere medier skrevet at det virker seriøst.

- Kate og Lance har mye til felles. Ikke bare er de begge single foreldre, men de har også en sterk gjensidig tiltrekning til hverandre, sier en kilde til Star magazine.

Og onsdag denne uken satte Kate stor fart i ryktene om at det nå kan gå mot et snarlig bryllup for de to stjernene, skriver nyhets- og bildebyrået Splash News.

Hudson ble nemlig observert på settet til sin nye film "Bride Wars" med en gigantisk diamantring på forlovelsesfingeren.

Den vakre skuespillerinnen forsøkte på ingen måte å skjule ringen, men ga ingen kommentarer.  Derfor er det mange som nå lurer på om det er en ekte forlovelsesring, eller om det er en gimikk til filmen.

Filmen handler nemlig om to bestevenninner (Hudson og Hathaway) som finner ut at de skal gifte seg på samme dag, noe som skaper trøbbel.

Hva tror du? Stem til høyre!

Kates ekskjæreste Owen Wilson skal på sin side være knust over at Hudson nok en gang har funnet seg en ny flamme så raskt etter bruddet.

Forrige gang han og Kate gjorde det slutt gikk ”Wedding Crashers”-stjernen inn i en dyp depresjon, som senere resulterte i et selvmordsforsøk.

Også denne gangen skal han ta nyheten svært tungt.

- Han kan ikke tro at hun klarte å gå videre så raskt etter bruddet, og at Kate allerede er sammen med Lance er nok et slag i fjeset hans. Owen har festet mye i det siste, og familien hans begynner å bli virkelig bekymret.

LES OGSÅ: - Frykter nytt sammenbrudd