Jennifer Garner:

- Har datet seks år yngre forretningsmann i et halvt år

Lykken skal smile igjen til Hollywood-stjernen.

EKSER: I ti år var Jennifer Garner gift med Ben Affleck. Her under Oscar-utdelingen for noen år tilbake. Foto: NTB Scanpix
EKSER: I ti år var Jennifer Garner gift med Ben Affleck. Her under Oscar-utdelingen for noen år tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter flere måneders spekulasjoner om at ekteskapet mellom Jennifer Garner (46) og Ben Affleck (46) hang i en tynn tråd, ble det sommeren 2015 kjent at stjerneparet skulle skilles.

Duoen hadde da vært gift i ti år og har barna Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6) sammen.

Mens Affleck var kjæreste med TV-produsenten Lindsay Shookus (38) i rundt ett år og nylig ble linket til Playboy-modellen Shauna Sexton (22), har det vært stille rundt kjærlighetslivet til Garner. Frem til nå!

Ifølge Us Weekly skal nemlig trebarnsmoren ha funnet lykken igjen. Og den utkårende skal være den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40).

- De har vært sammen i seks måneder, og det begynner å bli seriøst, forteller en venn av paret til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

Miller er administrerende direktør i CaliGroup, et firma som eier Miso Robotics og en kjede på rundt 50 CaliBurger restauranter. Han har vært gift tidligere og har to barn, skriver bladet.

- Jen får frem det beste i John, og han er lykkeligere enn han sannsynligvis noensinne har vært. Det er et kjærlig og sunt forhold, deler en annen kilde.

Også magasinet People skriver om «Alias»-stjernens nye romanse. De hevder derimot at det foreløpig kun er en hyggelig flørt mellom duoen.

- De dater, men det er ikke seriøst. Han har ikke truffet barna hennes, forteller en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Her er en smilende Jennifer Garner avbildet med de to yngste barna i Los Angeles tirsdag. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Her er en smilende Jennifer Garner avbildet med de to yngste barna i Los Angeles tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjørte eksmannen til rehab

Nyheten om Jennifer og John kommer bare et par uker etter at skilsmissen mellom henne og Ben Affleck offisielt ble ferdigstilt.

- Jen har ventet på å gå videre, og nå som skilsmissen er i boks kan hun endelig gjøre det. Hun har ikke hatt noe annet valg siden Ben ble nødt til å fullføre rehab-behandlingen sin. Men hun har vært klar til å signere papirene, fortalte en kilde til People tidligere denne måneden.

Det var i fjor, nesten to år etter bruddet fra Garner, at Affleck avslørte at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme.

I august havnet «Gone Girl»-stjernen tilbake på rehab igjen, og det var ekskona Jennifer som kjørte ham til behandlingssenteret.

EN HJELPENDE HÅND: Kort tid etter at Ben Affleck ble singel i august, havnet han på rehab igjen. Og det var ekskona, Jennifer Garner (t.h) og en ukjent kvinne, som kjørte ham til behandlingssenteret. Foto: NTB Scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Kort tid etter at Ben Affleck ble singel i august, havnet han på rehab igjen. Og det var ekskona, Jennifer Garner (t.h) og en ukjent kvinne, som kjørte ham til behandlingssenteret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Brudd for stjerneparet igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer