Bella Hadid og Marc Kalman:

- Har datet i hemmelighet i ett år

Ny informasjon rundt supermodellens hemmelige romanse skal ha dukket opp.

NYTER FERIEN: Denne uken ble Bella Hadid og kjæresten Marc Kalman avbildet sammen mens de koste seg ved sjøen utenfor Hotel Eden Roc i Frankrike. Foto: Spread Pictures / Splash News / NTB
NYTER FERIEN: Denne uken ble Bella Hadid og kjæresten Marc Kalman avbildet sammen mens de koste seg ved sjøen utenfor Hotel Eden Roc i Frankrike. Foto: Spread Pictures / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Forholdet mellom supermodellen Gigi Hadid (26) og «One Direction»-stjernen Zayn Malik (28) har fått mye spalteplass i årenes løp. Både fordi de begge er kjente fjes og fordi det i lang tid var mye frem og tilbake mellom dem.

I fjor høst ble de imidlertid foreldre for første gang da datteren Khai så dagens lys, og nå virker de lykkeligere enn noensinne.

Verner om romansen

Kjærlighetslivet til Gigis lillesøster Bella Hadid (24) har det imidlertid vært ganske stille rundt etter hun brøt med artisten The Weeknd (31), hvis egentlige navn er Abel Tesfaye, i 2018.

Den siste tiden har 24-åringen blitt linket til kjekkasen Marc Kalman (33), og tidligere denne måneden gikk hun langt i å bekrefte forholdet da hun postet en bildekarusell på Instagram fra Frankrike.

På de første bildene er det kun Bella som poserer for kamera, men på siste bile er hun avbildet kyssende på en mann som identifiseres som Kalman.

«Den beste tiden i livet mitt. Sunn, jobber og elsket», har hun skrevet som bildetekst.

Nå melder Page Six at forholdet mellom Hadid og Kalman slett ikke er så ferskt som mange har trodd. Duoen skal nemlig ha datet siden i juli 2020, men har jobbet hardt for å holde romansen utenfor rampelyset.

- De har vært flinke til å skjule forholdet, forteller en kilde til nettstedet og legger til at paret har sneket seg rundt sammen i New York gjennom hele pandemien.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Hvis de dro ut sammen, så gikk han først og hentet bilen og deretter henne. De kjørte deretter til stedet de skulle, hun hoppet ut, mens han kjørte videre og parkerte, forklarer kilden om parets strategi om å holde alt hemmelig, og avslutter:

- De jobbet flittig med å ikke bli sett sammen samtidig offentlig på gata.

Nettstedet skriver videre at første gang Hadid og Kalman ble observert sammen var 2. juli i fjor da de forlot kafeen Aimé Leon Dore på Manhattan.

Av-og-på-forhold

Bella Hadid var som nevnt tidligere kjæreste med The Weeknd. De ble lenge sett på som et av Hollywoods heteste par, så mange ble overrasket da de gikk hver til sitt i november 2016.

Årsaken skal ha vært hektiske timeplaner på hver sin kant. Bruddet skulle imidlertid ikke vare lenge. I 2018 begynte ryktene om en gjenforening mellom de to eksene å svirre, etter at de ble observert sammen på musikkfestivalen Coachella. Og bare én måned senere bekreftet duoen forholdet.

Kjærligheten skal derimot ikke ha vært så lett å pleie, for året etter ble det nok en gang slutt mellom dem. Avstand skal ha spilt en stor faktor.

- De er på forskjellige steder nå, både fysisk og mentalt. Bella forbereder seg til moteuken, mens Abel jobber med musikkarrieren og sin kommende skuespillerdebut, fortalte en kilde E! News sommeren 2019.

LES OGSÅ: Sturla Berg-Johansen har giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer