Har dårlig samvittighet overfor barna

- Jeg må huske å sette ned foten før det er for sent, sier Odd-Bjørn Hjelmeset.

TRAVEL MANN: Odd-Bjørn Hjelmeset takker kona Elisabeth for at han får hverdagen til å gå opp. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TRAVEL MANN: Odd-Bjørn Hjelmeset takker kona Elisabeth for at han får hverdagen til å gå opp. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere langrennsløperen Odd-Bjørn Hjelmeset (41) er for tiden å se som programleder i «Ingen Grenser» på TV 2. Men det er langt fra alt Hjelmeset driver med om dagen.

I tillegg er han nemlig sponsorsjef, hyttegeneral, foredragsholder, investor, barneskileirleder, ekspertkommentator, ektemann og trebarnsfar.

Med så mange jern i ilden innrømmer 41-åringen til VG at det er vanskelig å få tiden til å strekke til. Han har spesielt dårlig samvittighet overfor barna.

- Ofte har jeg reist før frokosten starter og middagen ender, så sett i det lyset er jeg nok en veldig dårlig far. Jeg skulle gjerne ha vært der mer. Spist middag med dem, vært med på trening med dem. Jeg skulle sett utviklingen deres mer, forteller han i et intervju med avisa.

Hjelmeset understreker at familien betyr alt for ham og at han burde satt av mer tid til dem. På spørsmål fra VG om hvorfor han ikke gjør noe med det, svarer han følgende:

– Akkurat nå har vi valgt å gjøre det sånn. Det kan hende jeg skal kutte ut noe. Jeg må huske å sette ned foten før det er for sent. Ungene blir eldre, jeg blir eldre. Det kan være at de gjør noe som jeg burde ta mer del i, og må jeg det, så kutter jeg ut, sier han til avisa.

LES OGSÅ: Blir rørt av eget TV-program

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer