Har Courteney Cox funnet tilbake til eks-kjæresten?

Romanseryktene svirrer etter «Friends»-stjernens påskeferie.

SAMMEN IGJEN? Courteney Cox og Johnny McDaid gjorde det slutt like før jul, men nå kan det virke som de har funnet tilbake til hverandre. 
 Foto: Splash News
SAMMEN IGJEN? Courteney Cox og Johnny McDaid gjorde det slutt like før jul, men nå kan det virke som de har funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I november i fjor ble det kjent at skuespiller Courteney Cox (51) var singel igjen etter å ha blitt dumpet av forloveden Johnny McDaid (39).

Snow Patrol-rockeren skal ha blitt lei av all kranglingen med Cox og valgte derfor å bryte forlovelsen etter halvannet år.

Nye bilder viser imidlertid at Courteney og Johnny har gjenopptatt kontakten, og 1. påskedag ble duoen avbildet mens de var på handletur i Malibu i California sammen.

«Friends»-stjernens datter Coco (11), som hun har med eks-mannen David Arquette (44), var også med på påskehandelen.

- De bryr seg virkelig om hverandre og de tilbringer noe tid sammen, forteller en representant for Courteney til E! News etter bildene dukket opp på nettet.

Saken fortsetter under bildet.

SHOPPING: Courteney Cox, Johnny McDaid og elleve år gamle Coco ble avbildet på handletur i California i påsken.  Foto: Splash News
SHOPPING: Courteney Cox, Johnny McDaid og elleve år gamle Coco ble avbildet på handletur i California i påsken. Foto: Splash News Vis mer

Var knust etter bruddet

Ifølge E Online hevdet flere øyenvitner at de tidligere turtelduene så svært lykkelige ut og at McDaid oppførte seg som en ekte gentleman som åpnet dørene for skuespillerinnen.

Det er kanskje ikke rart at 51-åringen hadde et stort smil om munnen da hun ble gjenforent med eksen, for hun skal angivelig ha vært svært hjerteknust etter bruddet. 

- De gikk i parterapi fordi de hadde problemer og kranglet mye, om alt mulig. Han fant bare ut at han ville bryte med henne. Han har ikke oppgitt noen grunn, egentlig. Han sa bare at han vil fokusere på musikken sin og ikke orker kranglingen, hevdet en kilde til HollywoodLife. 

Cox og den nord-irske musikeren møttes i 2013, da hennes venn, sangstjernen Ed Sheeran (25), introduserte dem for hverandre.

Sommeren 2014 gikk han på kne foran henne, og de virket svært lykkelige sammen. I fjor sommer gikk ryktene om at de ønsket å adopterte et barn sammen. 

Verkene Courteney eller Johnny har hittil kommentert de siste ryktene.

STJERNEPAR: Johnny McDaid og Courteney Cox ble forlovet sommeren i 2014, men brøt i vinter.  Foto: Afp
STJERNEPAR: Johnny McDaid og Courteney Cox ble forlovet sommeren i 2014, men brøt i vinter. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt mellom Rihanna og Drake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer