VAKTE OPPSIKT: Da supermodell Chrissy Teigen skulle spise lunsj med moren sin (bak t.v) på en fortausrestaurant i L.A. onsdag, var hun iført en olashorts som var så kort at hun tilsynelatende hadde «glemt» å kle helt på seg. Foto: NTB Scanpix
VAKTE OPPSIKT: Da supermodell Chrissy Teigen skulle spise lunsj med moren sin (bak t.v) på en fortausrestaurant i L.A. onsdag, var hun iført en olashorts som var så kort at hun tilsynelatende hadde «glemt» å kle helt på seg. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Har Chrissy Teigen glemt noe?

Supermodellens ultrakorte antrekk lurte nok de fleste da hun var ute på vift i Los Angeles.

SEOGHØR.NO: I slutten av juni vakte modell Chrissy Teigen (29) oppsikt på Instagram, da moren hennes delte et toppløsbilde av henne på bildedelingstjenesten.

Den yppige, norskættede modellen har sjelden noe imot å vise hud, men da hun var ute for å spise lunsj i Los Angeles forleden hadde hun tilsynelatende gått litt vel langt.

Iført en 80-tallsinspirert, kremfarget blazer fra Olsen-tvillingenes merke The Row, så det ut til at John Legends (36) kone hadde glemt å kle helt på seg.

- Har hun glemt noe? undrer tabloidavisen Daily Mail om lunsjantrekket til stjernen.

Saken fortsetter under bildene.

DER VAR DEN: På vei til lunsjavtalen fikk den tilsynelatende bukseløse Chrissy utvilsomt oppmerksomhet, selv om hun skjulte seg bak solbriller og en stor hatt. På et tidspunkt ble det imidlertid tydelig at modellen var ikledd benklær! Foto: NTB Scanpix
DER VAR DEN: På vei til lunsjavtalen fikk den tilsynelatende bukseløse Chrissy utvilsomt oppmerksomhet, selv om hun skjulte seg bak solbriller og en stor hatt. På et tidspunkt ble det imidlertid tydelig at modellen var ikledd benklær! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den lårkorte blazeren viste frem modellens smekre og bare bein, som endte i et par beige step-in-sandaler med hæl.

Ved første øyenkast så Chrissys bekledning ut til stanse ved ett plagg, da stjernen ble fotografert mens hun spankulerte i filmbyen onsdag.

Imidlertid ble den frittalende skjønnhetens lettkledde «look» komplett med en hvit singlet, store solbriller, hatt og en hvit håndveske med nagledetaljer - i tillegg til en svært kort olashorts!

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: John Legend og Chrissy Teigen, her i et mer dekkende antrekk, på shopping sammen på The Grove i Hollywood i mai. I september i år feirer paret sin andre bryllupsdag.  Foto: wenn.com
LYKKELIG GIFT: John Legend og Chrissy Teigen, her i et mer dekkende antrekk, på shopping sammen på The Grove i Hollywood i mai. I september i år feirer paret sin andre bryllupsdag. Foto: wenn.com Vis mer

Underholder fansen sin

Daily Mails omtale av antrekket, som Chrissy valgte da hun skulle besøke restauranten Porta Via sammen med mamma Vilailuck Teigen, vil neppe gå innpå den lite selvhøytidelige modellen.

Chrissy, som nå jobber med sin første kokebok, deler nemlig gjerne lattervekkende øyeblikk fra livet sitt med Instagram-fansen. Foreløpig har hun ikke lagd noen gimmick om «bukseløsheten» der.

I januar gav Sports Illustrated-modellen følgerne sine et innblikk i hvor galt det kan gå når man trakterer chilifrukt, og tidligere i sommer påpekte hun selv motetabben hun opplevde under CFDA Fashion Awards.

Et bilde publisert av @chrissyteigen

- Motetabbe av aller høyeste kaliber. La oss bare si at splitten min tok på seg ansvaret for å bli over 12 centimeter høyere, skrev Teigen på Instagram dengang - under et bilde der hun holder foran kjolesplitten mens hun gisper.

LES OGSÅ: Slik tjuvstartet Taylor Swift 4. juli-feiringen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.