- Har byttet ut champagne med kokosvann

Kunstnerparet Aune Sand og Marianne Aulie lever det gode liv i New York.

BABYLYKKE: Lille Aella Malove Bluebell ble født på Lenox Hill-sykehuset i New York for 16 måneder siden, og er en ekte new yorker, skal vi tro foreldrene Marianne Aulie og Aune Sand. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Lille Aella Malove Bluebell ble født på Lenox Hill-sykehuset i New York for 16 måneder siden, og er en ekte new yorker, skal vi tro foreldrene Marianne Aulie og Aune Sand. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Marianne Aulie (41) og Aune Sand (47) ble i fjor foreldre til lille Aella Malove Bluebell (16 mnd).

Kunstnerparet, som er kjent for å bare kunstverkene deres i edle champagnedråper, forteller i et intervju med VG at de nyter småbarnstilværelsen i West Village i New York.

Marianne og Aune bor og jobber sammen, og deler galleri med hans tvillingbror Vebjørn Sand. Noe de, ifølge avisen, betaler 3,5 millioner kroner årlig i husleie for.

Men luksuschampagnen, den har de byttet ut med kokosvann skal vi tro Aune:

- Etter at Marianne ble gravid har hun ikke rørt champagne. Jeg har trappet kraftig ned på boblenes bobler. Men derimot inntaket av kokosvann har økt proporsjonalt med at champagnen har dunstet bort fra mitt liv.

Sammen med kunstnerparet bor også Mariannes to barn Alba (14) og Andrey (24).

LES OGSÅ: Mette-Marit hyller dronning Sonja
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer