- Har bulimi og anoreksi

Partypike og filmstjerne Lindsay Lohan snakker ut i intervju - om skandaløse opptrinn og bulimi.

TYNNE VENNINNER: Fra 2004 da Lindsay var på sitt tynneste. Nå er Nicole Richie innlagt for å fetes opp, mens Lohan allerede har vært gjennom den runden. Foto: All Over Press
TYNNE VENNINNER: Fra 2004 da Lindsay var på sitt tynneste. Nå er Nicole Richie innlagt for å fetes opp, mens Lohan allerede har vært gjennom den runden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spiser seg syk!

SEHER.NO: Det føles som jeg har levd fem liv - og så er jeg bare 20 år... Lindsay Lohan snakker ut i den engelske storavisa News of the World.

Mean Girls-stjernen forteller om den natta hun trodde hun skulle dø, etter flere år med slanking.

- Jeg lå der og skrek, fordi smertene var så intense i hodet og leveren. Jeg hadde ikke krefter til å reise meg og ta en dusj. Det var skremmende, men jeg tror du blir sterkere av å ha litt "dritt" i livet, sier filmstjernen.

En av Lindsays største suksesser var "Herbie: Full tank" - og hun har opplevd like mye fart og spenning som den gamle "bobla". Men hennes verste krasj var med anoreksi og bulimi. Sykdommene, kombinert med all festingen, førte henne til sykehuset.

Kroppen hennes klarte ikke å henge med i svingene mens hun ble mer og mer berømt.

Sist hun var innlagt var i juli, mens hun spilte inn filmen "Georgia Rule" med blant andre Jane Fonda.

- Jeg gjorde meg selv syk. Å være så tynn ser ikke sunt ut, jeg forsto det bare ikke. Folk spurte om jeg hadde det bra så begynte jeg bare å stortute. Jeg visste jeg hadde et problem, jeg kunne bare ikke innrømme det, sier Lindsay Lohan til avisa.

- Armene mine så motbydelige ut. Jeg hadde ikke armer. Ekspertene som behandlet meg sa at jeg kunne dø hvis jeg ikke begynte å ta vare på meg selv, sier Lindsay som innrømmer at hun har brukt narkotika da hun var slankesyk og deprimert.

- Jeg prøvde marihuana, men jeg hatet det, sier hun.

Det var en natt i 2004 da hun var bare 18 at hun følte at hun hadde sunket til bunns. Sammen med henne var hennes daværende kjæreste Wilmer Valderrama (26).

- Jeg lå der og skrek, fordi smertene var så intense i hodet og leveren. Jeg hadde ikke krefter til å reise meg og ta en dusj. Jeg kom meg til sykehus, og der fastslo de at leveren min var hoven, jeg hadde nyrebetennelse og enorme mengder hvite blodlegemer. Jeg var helt hvit, hvit som et spøkelse. Beina mine var numne og jeg klarte ikke å gå, sier filmstjernen.

Nå, to år senere er Lindsay sakte men sikkert i gang med å bygge opp kroppen igjen. Selv om hun fortsatt er tynn har hun lagt på seg noen sunne kilo.

- Nå er jeg komfortabel i mitt eget skinn. Det er OK å ha former og til og med bryster.

Når det kommer til sex har hun aldri hatt problemer med appetitten. Hun har hatt flørter med menn som Sean Lennon, Bruce Willis, Leonardo DiCaprio, Colin Farrell, Jonathan Rhys Meyers, Jared Leto og Joaquin Phoenix.

Hun innrømmer: TV-serien "Sex og singelliv" endret alt for meg. De jentene hadde sex når de ville, og med mange. Sånn er jeg også! Jeg kan ikke date bare en person... Det er jo variasjonen som er bra, særlig i min alder. Jeg er som Angelina Jolie var, tar meg elskere! sier 20-åringen.

I det siste har hun vært sammen med styrtrike Harry Morton (25) med Lindsay avfeier det hele:

- Jeg har bare vært forelsket en gang, og det var i Wilmer Valderrama. Men han gjorde meg så sjalu fordi han flørtet med andre. Jeg kunne ikke stole på ham, innrømmer hun.

Akkurat nå er det karrieren som teller for Lindsay. Hennes nye film "Georgia Rule" følges opp av en rolle i Oscar Wilde-filmatiseringen "A Woman of No Importance". Og hun kommer med ny CD like før jul.

- Det siste jeg trenger er å bli distrahert av en mann og kjærlighet, sier hun til News of The World.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer