Shailene Woodley og Aaron Rodgers:

- Har brutt forlovelsen

Stjerneparet skal ha gått hver til sitt.

- BRUDD: Shailene Woodley og Aaron Rodgers skal ha gått hver til sitt. Foto: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock / Stewart Cook / REX / NTB
- BRUDD: Shailene Woodley og Aaron Rodgers skal ha gått hver til sitt. Foto: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock / Stewart Cook / REX / NTB Vis mer
Publisert

I februar i fjor kunne NFL-stjernen Aaron Rodgers (38) avsløre at han hadde fridd og fått ja, men han nektet imidlertid å avsløre hvem sin utkårede var. Forlovelsen kom bare syv måneder etter bruddet med racerbil-kjøreren Danica Patrick (39).

Ryktene begynte raskt å florere om det var skuespiller Shailene Woodley (30) som var hans utkårede. To uker senere ble dette bekreftet.

- Ja, vi er forlovet. Men for oss er dette gammelt nytt, du vet, så det er ganske morsomt. Alle andre freaker ut akkurat nå, og vi bare: «ja, vi har vært forlovet en god stund», sa skuespilleren til talkshow-stjernen Jimmy Fallon (47), gjengitt av The Independent.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Over og ut

Nå skal forholdet derimot ha tatt slutt. Det melder flere internasjonale medier, deriblant People.

En kilde nær Rodgers bekrefter den triste nyheten om at paret har gått hver til sitt, bare ett år etter at de forlovet seg.

- Det var et vennskapelig brudd. Det fungerte bare ikke. De er veldig forskjellige mennesker med travle karrierer og det var hindringer som de ikke kunne overvinne. De vil forbli vennlige med hverandre, det er ikke noe ondt blod eller dramatikk. Det fungerte bare ikke for dem, forteller kilden overfor People.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Hittil har verken Rodgers eller Woodley bekreftet bruddet.

Det er derimot ingen tvil om at det har gått fort i svingene for Woodley og Rodgers. Det er fremdeles ukjent når de faktisk ble et par. Til tross for at duoen har holdt kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet sitt, lettet Woodley på sløret om romansen med Rodgers i fjor.

- Ment for hverandre

Overfor Shape mente hun at romansen med Rodgers var skjebnebestemt.

- Jeg har det perspektivet at jeg ville ha møtt Aaron en eller annen gang uansett i livet, for det føles ut som at vi er ment for hverandre, delte hun.

SYNGER OM EGET KJÆRLIGHETSLIV: Adrian Sellevoll slapp låten «Dummet meg», som handler om dumme valg han har tatt i et tidligere forhold. Overfor Rød Løper åpnet han seg om fjorårets to brudd og kjærlighetslivet. Reporter: Thea Hope Vis mer

29-åringen takket også pandemien for at hun ble kjent med Rodgers.

- Å starte et forhold hvor man flytter sammen med en gang fordi det er en pandemi, og derfor ikke bare kan sette seg på et fly for å treffes i helgene, lærte oss mye om hverandre veldig raskt, fortalte hun, og la til:

- Vi hoppet i det med hodene først og fikk unna noen av de vanskelige tingene veldig tidlig.

Men nå skal det altså være slutt mellom stjerneparet.

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 har vært året der en rekke norske og internasjonale kjendiser har gjennomgått et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Om bruddet:- Trengte bekreftelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer