Liv Tyler og Dave Gardner:

- Har brutt forlovelsen

Stjerneparet skal ha holdt bruddet skjult siden mars.

- BRUDD: Dave Gardner og Liv Tyler skal ha gått hver til sitt. Her i 2018. Foto: Splash News / NTB
- BRUDD: Dave Gardner og Liv Tyler skal ha gått hver til sitt. Her i 2018. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Liv Tyler (44) og David Beckhams (46) bestevenn, sportsagenten Dave Gardner, skal ha gått hver til sitt etter syv år.

Det melder The Sun.

Tyler, som er datteren til rockeren Steven Tyler (73), skal ha flyttet tilbake til Los Angeles, mens Gardner skal ha blitt værende i London.

- Vokst fra hverandre

Ifølge The Sun skal bruddet ha skjedd på en vennskapelig måte, og eksparet skal samarbeide om foreldreansvaret for sønnen Sailor Gene (6) og datteren Lula Rose (5).

Bruddet skal ha blitt holdt hemmelig siden mars.

HOLDT DET HEMMELIG: Ifølge The Sun skal stjerneparet ha holdt bruddet hemmelig i flere måneder. Foto: Splash News / NTB
HOLDT DET HEMMELIG: Ifølge The Sun skal stjerneparet ha holdt bruddet hemmelig i flere måneder. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- De har dessverre vokst fra hverandre og har gradvis levd separate liv, forteller en kilde til den britiske avisen.

- Begge ønsket å fokusere på karrieren sin - hun på skuespill og produsentrollen, og han på businessen og jobben med Davids Inter Miami-fotballprosjekt, fortsetter kilden.

BRUDD: Reality-profilene går hver til sitt og Mie Cappelen åpner seg om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Det skal som nevnt ikke være noe dårlig stemning mellom de to, og ifølge kilden skal de til og med ha vært på en ferie sammen i sommer.

- Begge deres familier har vært støttende og de deler fortsatt de samme vennene som Kate Moss, Stella McCartney og selvsagt David og Victoria, legger kilden til.

GODE VENNER: Dave Gardner og David Beckham har i en årrekke vært nære venner. Her avbildet i 2019. Foto: Splash News / NTB
GODE VENNER: Dave Gardner og David Beckham har i en årrekke vært nære venner. Her avbildet i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Ingen hastverk

Ryktene om et brudd har tidligere florert rundt duoen, blant annet i oktober i fjor da Tyler reiste til Los Angeles med barna i åtte uker. Den gang uttalte en kilde seg om ryktene.

- Liv ønsket å reise til Los Angeles for å se søsterens baby, men ettersom de ikke er gift kunne ikke Dave komme inn i landet på grunn av corona-restriksjoner, hevdet kilden den gang, ifølge Daily Mail.

Tyler og Gardner forlovet seg i 2015. Fire år senere uttalte Tyler seg om at hun ikke hadde noe hastverk med å gifte seg med Gardner.

FORLOVET: Emilie Stordalen forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg elsker å være forlovet, men jeg har egentlig ikke noe ønske om å gifte meg, avslørte hun til magasinet Tatler.

- Jeg har alltid følt at ekteskap bør være mer som en gevinst … For å overleve forholdet … Jeg føler alle gjør det bakvendt, la hun til.

Tidligere ekteskap

Dave Gardner har tidligere vært gift med «Hollyoaks»-skuespilleren Davinia Taylor (43). Den gang var David Beckham forloveren hans og han er også gudfar til eksparets felles sønn Grey (14).

Beckham er for øvrig også gudfar til Gardner og Tylers to barn.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Gardner og Taylor gikk hver til sitt i 2009 etter å ha vært gift i syv år. Liv Tyler på sin side har tidligere vært gift med den britiske musikeren Royston Langdon (49).

De to gikk hver til sitt i 2008 og sammen har de sønnen Milo (16).

LES OGSÅ: - Han var svært usikker på forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer