Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

- Har brutt forlovelsen

Stjerneparet har angivelig gått hver til sitt.

- BRUDD: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez skal ha gått hver til sitt etter to år som forlovet. Foto: Danny Moloshok/ REUTERS/ NTB
- BRUDD: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez skal ha gått hver til sitt etter to år som forlovet. Foto: Danny Moloshok/ REUTERS/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) skal ha brutt forlovelsen, melder kjendisnettstedet Page Six.

TMZ skal også ha fått bruddet bekreftet av kilder nær paret.

Lopez har den siste tiden spilt inn filmen «Shotgun Wedding» i Den dominikanske republikk, mens Rodriguez skal ha oppholdt seg i Miami hvor han forbereder seg til en ny baseball-sesong, ifølge nettstedet.

Paret har ikke selv bekreftet bruddet, som isåfall kommer to år etter at de annonserte at de hadde forlovet seg.

«Hun sa ja», skrev Rodriguez til et bilde på Instagram den gang, av Lopez' hånd smykket med en stor diamantring. 51-åringen delte selv bildet på sin profil.

Røpet parterapi

Nyheten om at paret angivelig har brutt forlovelsen kommer kort tid etter at Lopez i februar åpnet seg opp om forholdet til forloveden i et intervju med magasinet Allure.

Da kunne hun nemlig avsløre at paret under koronapandemien har jobbet med forholdet.

- Vi har gått i terapi. Jeg tror det var veldig til hjelp for oss og forholdet vårt, sa hun til magasinet.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Helt siden de avslørte forlovelsen i 2019 har bryllupet flere ganger blitt utsatt. Lopez' har blant annet uttalt at hun ikke stresset med å bli gift, til tross for at hun har en ring på fingeren.

- Det er ganske morsomt, fordi da vi forlovet oss, tenkte jeg: «å, vi kommer til å gifte oss i løpet av et par måneder». De gamle tankene mine kom tilbake, den håpløse romantikken som fikk meg til å bli gift tre ganger, fortalte hun i en samtale med Oprah Winfrey, gjengitt av Perezhilton.

Underveis i intervjuet forklarte Lopez også hvorfor hun falt akkurat for Rodriguez - og at hun på tidspunktet visste at han kommer til å være partneren hennes livet ut.

- Det var annerledes enn alt annet jeg har opplevd, når det gjelder kontinuiteten hans [ …]. Og han vil bygge noe sammen, noe jeg aldri har hatt. Jeg har aldri hatt, du vet, noen som ønsker å se meg skinne, å vokse og å være, sa hun åpenhjertig den gang.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Utroskapsrykter

Hvis det skulle stemme at paret nå har valgt å gå hver til sitt, er det ennå uvisst hva bruddet skyldes. Det er derimot ikke lenge siden det stormet rundt Rodriguez, da det ble spekulert på om han har vært utro mot Lopez.

Ryktene oppsto etter en episode av den amerikanske realityserien «Southern Charm», hvor realityprofil Craig Conover (31) beskyldte sin realitykollega Madison LeCroy (30) for å ha vært utro mot sin daværende kjæreste Austen Kroll (33) - med en tidligere MLB-baseballspiller som holder til i Miami, ifølge Page Six.

I episoden svarte LeCroy, uten å nevne navn, at hun hadde kommunisert med en baseballspiller på Instagram, men at hun nektet å fly til Miami for å møte ham.

- Han kontaktet meg, og ja. Vi snakket sammen, men bortsett fra det var det ikke noe. Jeg har aldri sett eller rørt ham, sa hun til programleder Andy Cohen.

Det ble deretter heftig spekulert på hvem dette kunne være, og Jennifer Lopez' forlovede dukket raskt opp som en mulig kandidat.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Overfor Page Six hevdet derimot LeCroy selv at hun snakket sammen med Rodriguez ved tilfeldigheter. Hun valgte imidlertid å holde kortene tett til brystet hva gjelder innholdet i telefonsamtalene, men beskriver dem som uskyldige. Samtidig avkreftet hun at den tidligere baseball-proffen har hatt en affære.

- Han har aldri fysisk vært utro mot forloveden sin med meg, sier hun.

LES OGSÅ: - Uenig med dronningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer