Olivia Wilde og Jason Sudeikis:

- Har brutt forlovelsen

Hollywood-paret Olivia Wilde og Jason Sudeikis skal ha gått hver til sitt etter ni år som par.

SJOKKBRUDD: Hollywood-paret Olivia Wilde og Jason Sudeikis skal ha gått hver til sitt. Foto: Broadimage / REX / NTB
SJOKKBRUDD: Hollywood-paret Olivia Wilde og Jason Sudeikis skal ha gått hver til sitt. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-paret Olivia Wilde (36) og Jason Sudeikis (45) har vært et par siden 2011, og sammen har de barna Otis Alexander (6) og Daisy Josephine (4).

Nå kommer imidlertid sjokknyheten om at paret skal ha gått hver til sitt. Det melder People.

Duoen, som forlovet seg i 2012, skal ha brutt forlovelsen tidligere i år, forklarer en kilde til nettstedet.

- Bruddet har vært vennskapelig, og de har gått over til en god rutine hvor de samarbeider om foreldrerollen. Barna er det de setter høyest, og de er hjertet i familiens forhold, fortsetter kilden.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Ingen hast med giftermål

Paret fant hverandre kort tid etter at Wilde skilte seg fra eksmannen, Tao Ruspoli, som hun var gift med fra 2003 til 2011. Sudeikis på sin side har tidligere vært gift med manusforfatteren og filmskaperen Kay Cannon fra 2004 til 2010.

- Jeg holdt på å lære meg å være alene. Jeg hadde vært skilt i ni måneder. Vi datet begge andre mennesker, men var single. Han så virkelig gjennom meg, har hun tidligere fortalt om Sudeikis til Marie Claire i 2013, ifølge US Weekly.

FORLOVET SEG: Det var i 2012 at Jason Sudeikis gikk ned på et kne og fridde til Olivia Wilde. Nå skal altså forlovelsen være brutt. Foto: Jim Smeal / REX / NTB
FORLOVET SEG: Det var i 2012 at Jason Sudeikis gikk ned på et kne og fridde til Olivia Wilde. Nå skal altså forlovelsen være brutt. Foto: Jim Smeal / REX / NTB Vis mer

Wilde og Sudeikis begynte først å date i november 2011. Året etter gikk Sudeikis ned på et kne og fridde til sin utkårede.

Gjennom forholdet har de hele veien uttrykt at de ikke hadde noe hast med å gifte seg.

- Før man får barn er ekteskapet det ultimate løftet man gir til hverandre, og når man først får barn er det som at man allerede er forpliktet og har gitt hverandre det løftet, uttalte Wilde til Net-a-Porter's Edit i februar 2016.

I april samme år spøkte Sudeikis med at de ikke kom til å gifte seg før marihuana var lovlig i alle stater i USA.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Møttes tilfeldig

Wilde har tidligere også lettet på sløret om hvordan de to har klart å holde liv i kjærligheten etter at de fikk barn sammen.

- Vi går ut og har det veldig gøy. Vi var begge veldig sosiale da vi møttes, og vi ønsket ikke å gi slipp på dette da vi ble foreldre. Så er vi veldig konsekvente om vår tid med dem, men vi prioriterer også et par romantiske dater i uken, røpet hun til US Weekly.

Sudeikis på sin side har tidligere uttalt seg om sitt første møte med den vakre skuespilleren.

VAR GIFT DA DE MØTES: Olivia Wilde var gift første gangen hun møtte Jason Sudeikis. Foto: Broadimage / REX / NTB
VAR GIFT DA DE MØTES: Olivia Wilde var gift første gangen hun møtte Jason Sudeikis. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer

- Jeg møtte henne på en avslutningsfest for «Saturday Night Live», og vi fant virkelig tonen, har han tidligere avslørt, ifølge People.

Likevel passet det seg ikke å be Wilde ut på date den gang. Hun var som nevnt gift med Tao Ruspoli på dette tidspunktet.

Dette fant Sudeikis ut via jungeltelegrafen.

- Så jeg gjorde ingen fremstøt. Jeg var bare veldig, veldig opptatt med andre ting. Og før jeg visste ord av det, så roet ting seg ned rundt meg og hun ble singel, og da var det førstemann til mølla, fortalte han, og fortsatte:

NY KJÆRESTE: Kjærligheten smiler igjen for Morten Botten. Nå bekrefter han nytt forhold. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi introduserte oss på en måte til hverandre på nytt. Og samme høsten hadde universet mer på lur til oss.

I september samme året skilte Wilde seg, og to måneder senere begynte hun å date Sudeikis.

LES OGSÅ: - Tenkte på skilsmisse i to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer