Demi Lovato og Max Ehrich:

- Har brutt forlovelsen

Demi Lovato og forloveden skal angivelig ha besluttet å bryte forlovelsen etter bare to måneder.

PAR I HJERTER: Demi Lovato og Max Ehrich avbildet sammen i Beverly Hills i slutten av juli, like etter at de forlovet seg. Nå skal de to derimot ha brutt forlovelsen sin. Foto: Splash News/ NTB
PAR I HJERTER: Demi Lovato og Max Ehrich avbildet sammen i Beverly Hills i slutten av juli, like etter at de forlovet seg. Nå skal de to derimot ha brutt forlovelsen sin. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kun to måneder etter at artist Demi Lovato (28) kunne avsløre at hun hadde forlovet seg med musiker og skuespiller Max Ehrich (29), melder flere utenlandske medier at paret har gått hver til sitt.

- Det var et tøft valg, men Demi og Max har besluttet å gå hver til sitt for å fokusere på sine respektive karrierer. De har respekt og kjærlighet for hverandre og vil alltid sette pris på den tiden de har tilbrakt sammen, forteller en kilde til magasinet People.

En rekke andre medier har også omtalt det angivelige bruddet, deriblant E! News.

Nettstedet skriver at spekulasjonene rundt en mulig brutt forlovelse kom etter at fans la merke til at flere som står Lovato nær, har sluttet å følge forloveden på Instagram.

Svarte på anklagene

Bruddet er ennå ikke bekreftet av paret selv, men det er ikke lenger enn to uker siden den 28 år gamle artisten tok til Instagrams historiefunksjon for å slå ned på rykter som spredte seg på Twitter.

Tidligere i september begynte nemlig fans å spre bilder av det som angivelig var gamle Twitter-meldinger skrevet av Max Ehrich, der han blant annet skal ha hyllet Lovatos tidligere venninne Selena Gomez (28) og åpenbart hatt en greie for henne, ifølge E! News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer