Demi Lovato og Max Ehrich:

- Har brutt forlovelsen

Demi Lovato og forloveden skal angivelig ha besluttet å bryte forlovelsen etter bare to måneder.

PAR I HJERTER: Demi Lovato og Max Ehrich avbildet sammen i Beverly Hills i slutten av juli, like etter at de forlovet seg. Nå skal de to derimot ha brutt forlovelsen sin. Foto: Splash News/ NTB
PAR I HJERTER: Demi Lovato og Max Ehrich avbildet sammen i Beverly Hills i slutten av juli, like etter at de forlovet seg. Nå skal de to derimot ha brutt forlovelsen sin. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kun to måneder etter at artist Demi Lovato (28) kunne avsløre at hun hadde forlovet seg med musiker og skuespiller Max Ehrich (29), melder flere utenlandske medier at paret har gått hver til sitt.

- Det var et tøft valg, men Demi og Max har besluttet å gå hver til sitt for å fokusere på sine respektive karrierer. De har respekt og kjærlighet for hverandre og vil alltid sette pris på den tiden de har tilbrakt sammen, forteller en kilde til magasinet People.

En rekke andre medier har også omtalt det angivelige bruddet, deriblant E! News.

ANGIVELIG BRUDD: Flere medier melder at Demi Lovato og Max Ehrich har brutt forlovelsen etter to måneder. Foto: Instagram/Max Ehrich
ANGIVELIG BRUDD: Flere medier melder at Demi Lovato og Max Ehrich har brutt forlovelsen etter to måneder. Foto: Instagram/Max Ehrich Vis mer

Nettstedet skriver at spekulasjonene rundt en mulig brutt forlovelse kom etter at fans la merke til at flere som står Lovato nær, har sluttet å følge forloveden på Instagram.

FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Nå er den angivelig brutt. Vis mer

Svarte på anklagene

Bruddet er ennå ikke bekreftet av paret selv, men det er ikke lenger enn to uker siden den 28 år gamle artisten tok til Instagrams historiefunksjon for å slå ned på rykter som spredte seg på Twitter.

Tidligere i september begynte nemlig fans å spre bilder av det som angivelig var gamle Twitter-meldinger skrevet av Max Ehrich, der han blant annet skal ha hyllet Lovatos tidligere venninne Selena Gomez (28) og åpenbart hatt en greie for henne, ifølge E! News.

Lovato hevdet imidlertid på Instagram at det ikke var hold i disse bildene, og at det hele var manipulert og redigert av folk som hadde intensjon om å skape en konflikt.

SVARTE: Demi Lovato mente folk manipulerte gamle tweets forloveden hadde skrevet. Foto: Skjermbilde/ Instagram
SVARTE: Demi Lovato mente folk manipulerte gamle tweets forloveden hadde skrevet. Foto: Skjermbilde/ Instagram Vis mer

«Det er virkelig trist når folk forfalsker bilder for å sette kvinner opp mot hverandre. Hvis to kvinner har en konflikt er det mellom dem, ikke dere», skrev Lovato, før hun ba folk heller fokusere på viktigere ting.

- Min partner

Som nevnt er det bare to måneder siden Ehrich gikk ned på kne. Frieriet skjedde på en strand i Malibu utenfor Los Angeles, og ble foreviget av en fotograf på stedet. Bildene delte paret på sine respektive Instagram-profiler i etterkant.

«Jeg visste at jeg elsket deg i det øyeblikket jeg møtte seg. Det var noe jeg ikke kan forklare til noen som ikke har opplevd det selv, men heldigvis forsto du det også.. Jeg har aldri følt meg så ubetinget elsket av noen i mitt liv», skrev Lovato blant annet til flere bilder av seg og Ehrich fra frieriet.

Da paret forlovet seg hadde de offisielt datet i fire måneder. Det var under en av Ehrichs livesendinger på Instagram at duoen sparket i gang kjæresteryktene. Midt under seansen kom nemlig Lovato spradende inn i bildet, men rygget raskt ut igjen da hun forsto at folk hadde sett henne.

Til tross for at de da ennå ikke hadde bekreftet at de var kjærester, ble det mer og mer opplagt for fansen. Da de dukket kyssende opp i Justin Bieber (26) og Ariana Grandes (27) musikkvideo til låten «Stuck With U», ble det imidlertid sett på som en bekreftelse.

Turbulent kjærlighetsliv

Da Lovato og Ehrich ble koblet sammen i mars var det ikke lenge siden Disney-stjernen hadde gått ut av et annet forhold. I desember kunne 28-åringen nemlig bekrefte at hun hadde brutt med modellen Austin Wilson, som hun hadde datet i noen få måneder på det tidspunktet.

Forholdet til Wilson var derimot ikke det eneste i 2019. Etter at hun sjekket ut av et rehabiliteringssenter som følge av overdosen i 2018, ble hun koblet til klesdesigneren Henri Levy. Paret datet i fire måneder, før de gikk hver til sitt våren 2019.

Forholdene har med andre ord vært flere, men sangeren har ikke alltid vært like aktiv på datingfronten. I seks år var hun nemlig i et fast forhold med «That '70s Show»-skuespilleren Wilmer Valderrama (40). Paret besluttet derimot å ende forholdet i 2016, men skal ha bevart et svært nært forhold i tiden etter.

Etter den nevnte overdosen i 2018 skal Lovato blant annet ha fått besøk av Valderrama, men vennskapet skal angivelig ha stoppet kort tid etter dette. Da hun gjestet podcasten til Jameela Jamil (34) «I weigh» i vår, kunne hun nemlig avsløre at hun ikke var god venn med noen av eksene sine lenger, ifølge Us Weekly.

EKSKJÆRESTER: Demi Lovato og Wilmer Valderrama gikk i 2016 hver til sitt etter seks år som kjærester. Foto: REX/ NTB
EKSKJÆRESTER: Demi Lovato og Wilmer Valderrama gikk i 2016 hver til sitt etter seks år som kjærester. Foto: REX/ NTB Vis mer

- Jeg er egentlig ikke venner med noen av ekskjærestene mine lenger fordi jeg måtte innse at det ikke var sunt. Å prøve å beholde et nært vennskap med eksene mine er bare ikke realistisk, forklarte hun, ifølge nettstedet.

Valderrama har for øvrig gått videre etter bruddet for fire år siden, og etter nyttår fridde han til kjæresten Amanda Pacheco.

LES OGSÅ: Tenkte på skilsmisse i to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer