Sienna Miller og Lucas Zwirner:

- Har brutt forlovelsen

Et halvt år etter at forlovelsesryktene skjøt fart skal paret ha endt forholdet.

BRUDD: Skuespiller Sienna Miller og ni år yngre Lucas Zwirner har gått hver til sitt, melder Page Six. Her er de på spasertur sammen i New York høsten 2019. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BRUDD: Skuespiller Sienna Miller og ni år yngre Lucas Zwirner har gått hver til sitt, melder Page Six. Her er de på spasertur sammen i New York høsten 2019. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at skuespiller Sienna Miller (38), kjent fra filmer som «American Woman» og «Burnt», hadde forlovet seg med sin ni år yngre kjæreste Lucas Zwirner (29).

Forholdet hadde på tidspunktet vært kjent i omtrent et år, etter at de i desember 2018 først ble observert sammen.

Nå kan det imidlertid se ut til at det ikke blir noe bryllup, da paret skal ha brutt forlovelsen.

Det melder Page Six.

Ukjent grunn

Ifølge kilder Page Six har vært i kontakt med, skal det være Miller som valgte å ende forholdet. Som nevnt er det bare et halvt år siden hun angivelig skal ha sagt ja til å gifte seg med Zwirner, men nå skal romansen altså være over.

Paret selv har ikke kommentert bruddet, som ifølge Page Six skal ha skjedd av ukjent grunn. Dette er derimot ikke noe nytt, da Miller er kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder private detaljer.

Det var Us Weekly som tidligere i år meldte om forlovelsen.

- De er så forelsket. Datteren hennes har et fint og nært forhold til Lucas også. De gleder seg til dette nye kapittelet sammen, uttalte en kilde til magasinet den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer