Sienna Miller og Lucas Zwirner:

- Har brutt forlovelsen

Et halvt år etter at forlovelsesryktene skjøt fart skal paret ha endt forholdet.

BRUDD: Skuespiller Sienna Miller og ni år yngre Lucas Zwirner har gått hver til sitt, melder Page Six. Her er de på spasertur sammen i New York høsten 2019. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BRUDD: Skuespiller Sienna Miller og ni år yngre Lucas Zwirner har gått hver til sitt, melder Page Six. Her er de på spasertur sammen i New York høsten 2019. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at skuespiller Sienna Miller (38), kjent fra filmer som «American Woman» og «Burnt», hadde forlovet seg med sin ni år yngre kjæreste Lucas Zwirner (29).

Forholdet hadde på tidspunktet vært kjent i omtrent et år, etter at de i desember 2018 først ble observert sammen.

Nå kan det imidlertid se ut til at det ikke blir noe bryllup, da paret skal ha brutt forlovelsen.

Det melder Page Six.

DEN GANG DA: Sienna Miller og Lucas Zwirner sammen på Writers Guild Awards i New York i vinter. Foto: Splash News/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Sienna Miller og Lucas Zwirner sammen på Writers Guild Awards i New York i vinter. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Ukjent grunn

Ifølge kilder Page Six har vært i kontakt med, skal det være Miller som valgte å ende forholdet. Som nevnt er det bare et halvt år siden hun angivelig skal ha sagt ja til å gifte seg med Zwirner, men nå skal romansen altså være over.

Paret selv har ikke kommentert bruddet, som ifølge Page Six skal ha skjedd av ukjent grunn. Dette er derimot ikke noe nytt, da Miller er kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder private detaljer.

BRUDD: I dag ble det kjent at realityprofil Silas Vasstrand og artist Victoria Andersen har gjort det slutt. Video: Rød Løper Vis mer

Det var Us Weekly som tidligere i år meldte om forlovelsen.

- De er så forelsket. Datteren hennes har et fint og nært forhold til Lucas også. De gleder seg til dette nye kapittelet sammen, uttalte en kilde til magasinet den gang.

Paret bekreftet imidlertid aldri forlovelsen for offentligheten, men ifølge Daily Mail skal Miller ha blitt observert med en diamantring allerede en måned før forlovelsen ble kjent.

Ville ha flere barn

Til tross for at den 38 år gamle Hollywood-stjernen er svært privat av seg, har hun uttalt seg om forholdet til Zwirner tidligere. Til Metro kunne hun i september i fjor fortelle at det definitivt var kjærlighet mellom henne og 28-åringen, og beskrev det hele som «hyggelig».

Samtidig kunne skuespilleren også røpe at hun var åpen for flere barn, og at hun ikke utelukket et bryllup.

- Jeg vil gjerne ha flere barn. Jeg vil gjerne ha en datter til. Og jeg tror jeg er åpen for å gifte meg også, sa Miller den gang.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Flere forlovelser

Miller har datteren Marlowe (8) fra sitt tidligere forhold med skuespiller Tom Sturridge (34), som hun for øvrig også skal ha vært forlovet med. De to gikk hver til sitt i 2015.

Hun har også vært forlovet med Hollywood-stjernen Jude Law (47). De to var først sammen fra 2003 til 2006. Forholdet tok slutt da Law var utro med en barnepike, men paret fant tilbake til hverandre i 2009. Heller ikke denne gang viste forholdet seg å vare, da de gjorde det slutt igjen bare to år senere.

I 2017 verserte det også rykter om hvorvidt Miller hadde forlovet seg med sin daværende kjæreste, Bennett Miller (53), uten at det førte til noe bryllup.

Gode venner

Det kan altså se ut til at kjærligheten ikke bare er enkel for Miller. Likevel har hun klart å beholde vennskapet med særlig én av eksene sine. Tonen mellom henne og barnefaren Tom Sturridge skal nemlig være svært god.

Så sent som i slutten av juli ble hun nemlig observert sammen med Sturridge i New York City.

I 2017 uttalte Miller til magasinet Allure at hun og Sturridge er dypt fokuserte på å se forbi egne problemer, for å oppdra datteren sammen på en best mulig måte.

GODE VENNER: Sienna Miller og eksforloveden Tom Sturridge sammen i New York i sommer. Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Sienna Miller og eksforloveden Tom Sturridge sammen i New York i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da kunne hun blant annet avsløre at det tidligere paret på tidspunktet møttes hver kveld.

- Vi legger henne sammen hver dag, sa Miller til Allure, ifølge Time-nettstedet Motto.

Videre omtalte hun eksforloveden som sin beste venn og la til at de fremdeles var veldig glad i hverandre. Hun la derimot til at ikke alt alltid er rosenrødt.

- Det er ikke det at det ikke er komplisert til tider, for det er det.

LES OGSÅ: - Har det ikke lett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer