Ariana Grande

- Har brutt forlovelsen

Paret forlovet seg i juni, men nå sier en kilde tett på Ariana Grande at romansen er over.

SLUTT: Ifølge en kilde tett på Ariana Grande er det slutt mellom henne og komikeren Pete Davidson. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB Scanpix
SLUTT: Ifølge en kilde tett på Ariana Grande er det slutt mellom henne og komikeren Pete Davidson. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjerna Ariana Grande (25) og komikeren Pete Davidson (24) har gjort det slutt, ifølge en kilde tett på sangeren som CNN har snakket med. De amerikanske kjendisene ble et par tidligere i år, før det hele utviklet seg til forlovelse i juni.

Verken Grande eller Davidson har bekreftet nyheten om bruddet.

Forlovelsen ble bekreftet av Davidson selv da han gjestet talkshowet «The Tonight Show».

- Det føles ut som jeg har vunnet en konkurranse. Helt sykt, fortalte Davidson til programleder Jimmy Fallon.

I HARDT VÆR: Fredag ble Aretha Franklin begravet i Detroit. I den forbindelse opptrådte Ariana Grande under seremonien - som ble ledet av biskop Charles H. Ellis III (60). Sistnevnte sto imidlertid for en situasjon som han seinere har måttet beklage for. Video: NTB Scanpix Vis mer

Viste fram forloveden

I august ble Ariana Grande en stor snakkis da hun under MTV Music Awards viste fram den daværende kjæresten på rød løper for første gang.

Grande og Davidson så ut til å ha bare ha øyne for hverandre da de poserte i blitsregnet, og klinte like greit til foran det oppmøtte pressekorpset.

I forbindelse med opptrinnet var det en spesiell detalj som skilte seg ut. På Davidsons høye hånd kunne man skimte bokstavkombinasjonen «AGD».

- Bokstavene står trolig for Ariana Grande-Davidson, navnet Ariana har sagt at hun vil ta når hun og Pete gifter seg. Mange fans har altså lagt merke til dette, skrev magasinet Elle den gang.

Ryktene om at paret allerede hadde giftet seg ble senere tilbakevist av Grande selv. I et intervju fortalte hun at bryllupet var «mer enn fem måneder, men mindre enn fem år unna».

Saken fortsetter nedenfor.

Tøff periode

Ariana Grande har vært gjennom en tøff periode den siste måneden. I midten av september kom sjokkbeskjeden om at den amerikanske rapperen Mac Miller døde bare 26 år gammel.

Miller var for de fleste nordmenn kanskje best kjent som Grandes ekskjæreste. Paret var sammen i to år, før de gjorde det slutt tidligere i år.

Kort tid etter at dødsbudskapet ble kjent, la Grande ut et bilde av eksen på en gressplen som en hyllest. Ei uke senere uttalte hun seg om dødsfallet.

«Jeg elsket det fra dagen jeg møtte deg da jeg var 19, og det vil jeg alltid. Jeg kan ikke tro at du ikke er her mer. Jeg klarer ikke å forstå det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint. Jeg er så trist at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg», skrev hun i det åpenhjertige innlegget, og fortsatte:

«Du var min kjæreste venn. Veldig lenge. Over alt annet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse dette eller ta smertene vekk. Jeg ville det virkelig. Den snilleste, søteste sjelen med demoner han aldri fortjente. Jeg håper du har det fint nå. Hvil»

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter eksens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer