Har brutt forlovelsen

Ett år etter at «American Pie»-stjernen fridde til modellkjæresten tok forholdet slutt.

MOROMANN: Seann William Scott har spilt i en rekke komedier, men er kanskje mest kjent som Steve Stifler i «American Pie».
MOROMANN: Seann William Scott har spilt i en rekke komedier, men er kanskje mest kjent som Steve Stifler i «American Pie». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På Valentines Day i fjor fridde skuespilleren Seann William Scott (36) til kjæresten Lindsay Frimodt etter bare å ha datet noen få månder. Nå er det slutt mellom dem, bekrefter talspersonen hans til Us Weekly.

- Det var et udramatisk brudd, og de er fremdeles venner, sier en kilde til nettstedet.

Kort tid etter forlovelsen avslørte Scott at han var livredd for at Frimodt, som tidligere har vært modell for Victoria Secret, ville dumpe ham hvis hun så hvor vulgær og dum han spilte i «American Pie»-filmene.

- Jeg skjønner at jeg er være sammen med ei så flott jente. Hun hadde heldigvis ikke sett filmene. Hvis ikke hadde vi nok ikke vært forlovet.

35-åringen har tidligere vært sammen med Hollywood-stjernene Jaime King and January Jones.LES OGSÅ: Marc Anthony er singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer