Emma Roberts:

- Har brutt forlovelsen og gått videre med ny Hollywood-stjerne

Bryllupsplanene til skuespiller-paret Emma Roberts og Evan Peters skal være avlyst.

PÅ DATER'N: Emma Roberts og Evan Peters skal ha gått hver til sitt, og nå skal hun ha begynt å date Garrett Hedlund, som er eks-kjæresten til Kirsten Dunst. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATER'N: Emma Roberts og Evan Peters skal ha gått hver til sitt, og nå skal hun ha begynt å date Garrett Hedlund, som er eks-kjæresten til Kirsten Dunst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar 2014 kom nyheten om at Emma Roberts (28) og Evan Peters (32) hadde forlovet seg etter to år som kjærester.

«Av og på»-forholdet deres har vært av det turbulente slaget, preget av en rekke opp- og nedturer gjennom årene, og nå skal altså forlovelsen være brutt, skriver Us Weekly.

- Det gikk mot brudd for Emma og Evan, og nå er de bare venner. Evan har flyttet ut, men det var ikke et stygt brudd, hevder en kilde til nettstedet.

Til tross for det avlyste bryllupet, skal Roberts derimot ikke sitte inne å deppe. Hun skal nemlig allerede ha gått videre.

Saken fortsetter nedenfor.

SKULLE GIFTE SEG: Her er Emma og Evan avbildet sammen i Los Angeles i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
SKULLE GIFTE SEG: Her er Emma og Evan avbildet sammen i Los Angeles i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dater ny skuespiller-kollega

Emmas nye flamme skal være den «Triple Frontier» -aktuelle skuespilleren Garrett Hedlund (34). Duoen ble nylig observert sammen på spasertur i nabolaget Silverlake i Los Angeles.

- Han hadde armen sin rundt henne, og en liten stund holdt de også hender, forteller et øyevitne til Us Weekly.

- Garrett og Emma var først venner, så dette er nytt, avslappet og bare et par uker gammelt, sier en annen kilde om den gryende romansen.

Tidligere var Hedlund kjæreste med Hollywood-stjernen Kirsten Dunst (36).

Duoen møttes på settet til filmatiseringen av Jack Kerouacs roman «On the Road» i 2011, og var sammen i over fire år før det overraskende ble slutt i 2016.

Saken fortsetter nedenfor.

I et intervju med magasinet Details har kjekkasen røpet at deres første stevnemøte var en mislykket kanotur klokken tre om morgenen, ifølge E!Online.

- Det var ikke en stabil kano. Så vi kantret og måtte svømme tilbake til land i møkkete, ekkelt vann, som i dammene på en golfbane, sa Hedlund om daten med Dunst.

Saken fortsetter nedenfor.

TALENTFULL: Her er Garrett Hedlund sammen med (f.v) Charlie Hunnam, Ben Affleck og Oscar Isaac som han spiller mot i Triple Frontier. Foto: NTB Scanpix
TALENTFULL: Her er Garrett Hedlund sammen med (f.v) Charlie Hunnam, Ben Affleck og Oscar Isaac som han spiller mot i Triple Frontier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Arrestert for vold

Emma Roberts og Evan Peters møttes på settet til komedien «Adult World» i 2012, og spilte også mot hverandre i den populære TV-serien «American Horror Story» i sesong 3 og 4.

- Vi møttes på filmsettet. Alle trodde vi datet mens vi spilte den inn, men det gjorde vi ikke. Det skjedde først lenge etter, har Julia Roberts vakre niese fortalt tidligere.

Forholdet mellom Emma og Evan har vært turbulent. I 2013 ble 28-åringen blant annet arrestert for vold mot Peters etter en opphetet krangel.

Året etter forlovet de seg derimot, men de gjorde det slutt og ble sammen igjen både i 2015 og 2016, skriver Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Høsten 2017 havnet også Emma i et trekantdrama med Hollywood-paret Hayden Christensen (38) og Rachel Bilson (38).

Da duoen, som har datteren Briar (4) sammen, gikk fra hverandre i september ble aldri årsaken til bruddet nevnt. Men bare en måned senere hevdet kilder nær eks-paret at Emma Roberts var en av årsakene til at det ble slutt mellom dem.

De to hadde nylig spilt inn filmen «Little Italy» sammen, og en kilde fortalte til nettsiden The Blast at Rachel dumpet kjæresten gjennom ti år da hun fant tekstmeldinger fra Emma på mobiltelefon hans.

LES OGSÅ: Mener utroskapsskandalene var verdt det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer