Brie Larson:

- Har brutt forlovelsen etter tre år

Oscar-vinneren skal være singel igjen.

GIKK HVER TIL SITT: Etter seks år som kjærester skal det være over mellom Brie Larson og Alex Greenwald. Foto: NTB Scanpix
GIKK HVER TIL SITT: Etter seks år som kjærester skal det være over mellom Brie Larson og Alex Greenwald. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai 2016 kom den hyggelige nyheten om at Brie Larson (29) og hennes ti år eldre kjæreste, skuespilleren og musikeren Alex Greenwald (39), hadde forlovet seg.

Frieriet skjedde to måneder tidligere på en ferietur til Tokyo.

Nå skal derimot forholdet være over.

Det melder flere amerikanske nettsteder.

- De har tatt et steg tilbake fra forlovelsen, men de er fremdeles venner, forteller en kilde til People.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Her er Larson og Greenwald avbildet på flyplassen i Los Angeles mens de fremdeles var et par. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Her er Larson og Greenwald avbildet på flyplassen i Los Angeles mens de fremdeles var et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vant Oscar

Hollywood-stjernen og «Phantom Planet»-frontfiguren ble kjærester i 2013, og i en takketale under SAG Awards for tre år siden proklamerte hun sin kjærlighet for ham.

- Han er min bedre halvdel. Hvordan skal jeg kunne forklare hvor stor støtte han har vært for meg? Jeg mener, det er helt utrolig. Han er min. Han er min beste venn, skrøt hun, ifølge People.

I slutten av februar 2016 vant Brie Larson den mest prestisjefylte prisen en skuespiller kan vinne for sitt arbeid på det store letteretet, nemlig en Oscar, for beste kvinnelige hovedrolle i dramaet «Room».

Da hun mottok den gjeve Oscar-statuetten, åpnet hun seg igjen om sine varme følelser for kjæresten.

- Jeg elsker deg, Alex Greenwald, ropte hun fra scenen.

Saken fortsetter under bildet.

PRISDRYSS: Brie vant den gjeveste prisen av de alle for sin rolle som "Ma" i dramaet "Room" i 2016. Nemlig en Oscar for beste kvinnelige skuespiller. Foto: NTB Scanpix
PRISDRYSS: Brie vant den gjeveste prisen av de alle for sin rolle som "Ma" i dramaet "Room" i 2016. Nemlig en Oscar for beste kvinnelige skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg følte meg ikke pen nok

Brie Larson har en imponerende skuespillerkarriere bak seg og har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på det store lerretet.

For et par år siden avslørte den talentfulle jenta at hun i mange år aldri hadde turt å drømme å få spille hovedrollen i en film.

- Jeg følte meg ikke selvsikker nok. Jeg følte meg ikke pen nok. Jeg trodde jeg kom til å få biroller hele livet, og jeg slet med tanken på å være en stor stjerne, fortalte hun til magasinet The Edit, ifølge Contactmusic.com.

Men etter suksessen med «Room» ble Larson raskt en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, og har blant annet gjort seg bemerket i filmer som «The Glass Castle», «Kong: Skull Island» og «Free Fire».

Etter hvert som karrieren har skutt fart, har Brie innrømmet at hun også har opplevd mindre hyggelige sider ved underholdningsbransjen.

- Jeg har vært på sett hvor jeg ikke følte meg trygg. Jeg har følt at jeg har blitt sett på som et objekt. Men ettersom jeg har blitt eldre innser jeg at jeg har lov til å verdsette meg selv, har hun uttalt.

Saken fortsetter nedenfor.

Nektet å klappe for kollega

29-åringen har flere ganger støttet overgrepsofre i offentligheten, blant annet etter å selv ha spilt rollen som et offer for overgrep, i «Room».

Da Casey Affleck (43) i januar vant Oscar for beste mannlige skuespiller for sin rolle i «Manchester by the Sea», fikk han stående applaus fra de fleste i salen.

Men Brie Larson, som delte ut prisen, klappet ikke, og ble stående med armene rett ned langs siden mens Affleck holdt takketalen.

Casey Affleck ble nemlig i 2010 anklaget for seksuell trakassering av to kvinner som han jobbet med under produksjonen av filmen «I'm Still Here». Skuespilleren, som da var regissør på prosjektet, inngikk forlik med kvinnene, slik at sakene ble holdt utenfor rettssalen.

- Uansett hva det var jeg gjorde på scenen, mener jeg at det snakket for seg selv, sa Larson til Vanity Fair kort tid etterpå om hvorfor hun unnlot å klappe.

Saken fortsetter nedenfor.

BRIE LARSON HAR IKKE SETT FAREN PÅ 10 ÅR

I vår er Brie aktuell i «Captain Marvel». Her har hun hovedrollen som superhelten Carol Danvers.

Larson var derimot lenge i tvil om hun skulle takke ja til rollen eller ei fordi hun vet at det blir et enormt mediekjør når den kommer ut, og hun er redd for å miste kontrollen over hva hun vil dele om privatlivet sitt.

- Jeg tilbrakte flere måneder med å bestemme meg for om jeg skulle gjøre filmen eller ikke, og innså at dette er en sjanse til å fortelle en historie i størst mulig skala. Jeg vet at dette kommer til å gjøre at jeg mister noen av de tingene jeg elsker mest ved livet mitt, men jeg synes det er verdt det, fortalte hun til The Edit under innspillingen av filmen i 2017.

LES OGSÅ: Hugh Grant trygler fansen om hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer