Har brukt samme genseren i seks år

Moteslaven Jessica Simpson har ett svakt punkt.

<strong>SAMMEN IGJEN:</strong> Jessica Simpson nekter å bytte ut sin seks år gamle favorittgenser. Foto: All Over
SAMMEN IGJEN: Jessica Simpson nekter å bytte ut sin seks år gamle favorittgenser. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Jessica Simpson (30) har i mange år vært kjent som en av Hollywoods best kledde kvinner, og er sjelden å se i det samme antrekket hele dagen.

Men et plagg nekter «Irresistible»-sangerinnen å kvitte seg med - sin grønne kosegenser!

Da den nyforlovete -åringen lørdag ankom en fotoshoot i Beverly Hills, hadde hun på seg en helt identisk genser som den hun brukte i 2005, da hun ankom settet til filmen «Dukes of Hazzard».

Men selv om Jessica Simpson smilte og så ut til å stortrives i favorittplagget, bør kanskje hennes forlovede Eric Johnson bli litt nervøs.

Både i 2005 og 2006 viste Jessica ifølge nettsiden X17online.com seg offentlig i genseren rett etter at hun hadde gjort det slutt med en kjæreste - henholdsvis eks-mannen Nick Lachey og artisten John Mayer.

Om det er dette som har sikret genseren en evig beskyttelse mot å bli fjernet fra klesskapet, vites ikke, men Jessica har selv bekreftet at den har en helt spesiell plass i hjertet hennes.

- Den har vært igjennom mye. Det er min magiske genser!, sa hun til People i mars, ifølge X17online.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik skal hun gå ned i vekt til bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer