Erlend Elias Bragstad:

- Har brukt opp alle oppsparte midler

Erlend Elias skulle flyttet inn i sin totalrenoverte leilighet for en måned siden. Slik ble det ikke.

OPPUSSING: I mange måneder har Erlend Elias pusset opp leiligheten sin. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OPPUSSING: I mange måneder har Erlend Elias pusset opp leiligheten sin. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erlend Elias Bragstad (39) er en av landets mest kjente stylister og har også gjort seg bemerket som både TV-personlighet og foredragsholder.

Helt siden tidlig denne våren har 39-åringen pusset opp leiligheten sin i Oslo. Det som i utgangspunktet skulle være noen små justeringer, endte opp med å bli en totalrenovering og han kunne dermed ikke bo der mens arbeidet pågikk.

Tidlig i november var Se og Hør i kontakt med 39-åringen for å høre hvordan det gikk med boligdrømmen, etter åtte måneder med oppussingskaos. Han fortalte da at han etter planen skulle flytte inn noen dager senere.

Rosa, gull og marmor

Onsdag denne uken tok vi en ny prat med makeupartisten for å høre siste nytt, og det viste seg at han ikke fikk flyttet inn da han skulle. Faktisk har han fortsatt ikke flyttet ordentlig inn ennå - over en måned senere.

- Jeg er fortsatt hjemløs - i alle fall halvveis. Leiligheten er ikke helt ferdig, forteller han over telefon.

Han understreker imidlertid at han har fått bo hos snille venner gjennom ventetiden. Forsinkelsen skyldes litt ulike ting, blant annet har noen av arbeiderne vært coronasyke. 39-åringen har imidlertid fått flyttet inn noen ting og tilbrakt sin første natt der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.