Laura Alicia Summers:

Har brukt drøye fem millioner på plastisk kirurgi

Realityprofilen Laura Alicia Summers har lagt seg under kniven 50 ganger de siste 17 årene.

STORE SUMMER: Realityprofil Laura Alicia Summers legger ikke skjul på at hun har lagt seg under kniven et sjokkerende antall ganger. Foto: NTB Scanpix
STORE SUMMER: Realityprofil Laura Alicia Summers legger ikke skjul på at hun har lagt seg under kniven et sjokkerende antall ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke ukjent at flere legger seg under kniven for å fikse på utseendet sitt. Her til lands har blant annet toppbloggerne Sophie Elise (24) og Isabel Raad (25) innrømmet å ha fikset på kroppen sin.

Alle er imidlertid ikke like drøye når det kommer til antall ganger man velger å legge seg på operasjonsbordet.

Realityprofil Laura Alicia Summers, best kjent fra den britiske utgaven av «Ex on the beach» avslører nemlig til Manchester Evening at hun har brukt en god del kroner på utseendet sitt, nærmere bestemt 500 000 pund, som tilsvarer rundt 5,7 millioner norske kroner.

Se dette innlegget på Instagram

I love it when call me señorita ❤️😛 @ohpolly

Et innlegg delt av Laura-Alicia (@misslauraalicia)

Ingen planer om å stoppe

Summers, som opprinnelig er fra Manchester, har lagt seg under kniven 50 ganger de siste 17 årene, forteller hun. Dette består blant annet av tre rumpeløft, åtte brystoperasjoner og syv neseoperasjoner. Som om det ikke er nok, har hun ingen planer om å stoppe med inngrepene i nærmeste fremtid.

- Plastiske operasjoner er som dop. Du blir avhengig, men på en god måte, påstår hun, og fortsetter:

- Det er ikke for alle, men det har forbedret livet mitt på mange måter, forteller hun til Manchester Evening.

Summers har hele veien vært ærlig om de plastiske inngrepene sine, og på Instagram har hun flere ganger tidligere delt før-og-etter-bilder med sine over 100 000 følgere.

På et av bildene har hun kastet seg på den daværende trenden #10 years challenge», som utfordret folk til å dele et bilde av seg selv fra ti år tilbake i tid, og sammenligne seg selv med dagens utgave.

Summers forandring er intet annet enn skremmende.

- Det er ikke for alle, men det er mitt liv, min kropp og mine valg. Jeg er ikke en av dem som mener jeg er naturlig, men jeg er alltid åpen og ærlig om alle operasjoner, fordi det er ikke bare fryd og gammen, var noe av det hun skrev til bildet.

- Jeg ser ikke på meg selv som et forbilde, men jeg liker å inspirere andre til å gjøre det de vil med kroppen sin, og være den de vil være. Altfor mange lever i frykt for at andre skal akseptere dem. Det knuser hjertet mitt, fortsatte hun.

Klipp fra TV2-programmet "Bloggerne": Sophie Elise filmer seg selv rett etter neseoperasjonen og snakker om operasjonen med vennene. Vis mer

Tøff barndom

Videre forteller realityprofilen at bakgrunnen for at hun valgte å operere seg er på grunn av mobbing i barndommen.

Ifølge Summers hadde hun en vanskelig oppvekst, og forteller at det på et tidspunkt ble så ille at hun havnet på sykehus som 13-åring etter å ha angivelig blitt overfalt av fem andre barn.

Overfallet resulterte i en brukket nese, ødelagte ribbein og en skjev kjeve. Foreldrene til realityprofilen besluttet å ta henne ut av skolen etter hendelsen, og mobbingen beskriver hun som startskuddet for de plastiske inngrepene.

- Jeg hadde det vanskelig på skolen. Folk sa at jeg var stygg, jeg var overvektig og hadde på meg briller. Alt jeg ville var å se ut som Barbie, forteller hun i intervjuet, og legger til at hun alltid hadde en stor drøm om å bli modell for Victoria's Secret.

OPERERT: Engelske Nicki Valentina Rose og svenske Natasha Crown har én ting til felles: De har begge brukt store summer på å operere seg, og jo større, jo bedre. Vis mer

Ble lagt merke til

Summers forteller at hun begynte å spare til sin første brystoperasjon allerede som 15-åring. Første operasjon ble derimot gjennomført da hun var 18 år.

Realityprofilen mener selv at livet endret seg til det positive etter at hun opererte seg.

Til tross for at hun er fornøyd med inngrepene sine, innrømmer hun likevel at ikke alle operasjonene har gått like smertefritt.

Etter sin første brystoperasjon oppsto det nemlig komplikasjoner, og hun ble nødt til å fjerne silikonet for så og gjennomgå to nye brystoperasjoner i ettertid.

I intervjuet påpeker for øvrig realityprofilen at hun ikke ønsker å fremme plastisk kirurgi.

Trygler henne om å stoppe

Summers er imidlertid ikke den eneste realitystjernen som har latt seg friste av å fikse på utseendet sitt, men enkelte ganger kan det gå for langt. Det fikk Charlotte Crosby (29), kjent fra MTV-serien «Geordie Shore», erfare da hun sjokkerte fansen med utseendet sitt.

I april ble nemlig fansen svært bekymret etter at hun delte et innlegg på Instagram, som senere har blitt slettet, med sine mer enn seks millioner følgere.

SJOKKERTE FANSEN: Bildene av realitystjernen fikk fansen til å trygle henne om å stoppe med inngrep og injeksjoner. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERTE FANSEN: Bildene av realitystjernen fikk fansen til å trygle henne om å stoppe med inngrep og injeksjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

28-åringen delte et bilde på vei til Brasil med kjæresten, Joshua Ritchie, fra flyets luksuriøse førsteklasse. Innlegget ble nærmest oversvømt av kommentarer fra fansen som tryglet Crosby om å stoppe med sine kirurgiske inngrep.

Kommentarer som: «Stakkars jente, er det en allergisk reaksjon?» og: «Hun skulle ha stoppet med plastiske operasjoner, botox og fillers for lang tid siden», skal ha vært gjennomgående i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: Hylles etter svar om plastisk kirurgi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer